Kekal Sihat Itu Seksi. Inilah 7 Makanan Berahi & Tingkat Nafsu Beserta Penjelasan Pakar

Prev1 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse

Tujuh kebenaran bahan makanan diketahui mempunyai kesan akustik

Akustik telah wujud untuk masa yang lama. Jika terdapat makanan yang baik untuk fungsi seksual, orang akan mencubanya. Tapi apakah itu benar-benar berkesan? Adakah ia hanya ilusi bahawa jika anda makan beberapa tiram sebelum makan, anda akan bertenaga pada malam itu?

Pakar mengumpulkan pendapat mengenai keberkesanan bahan-bahan makanan, yang biasanya diketahui mempunyai kesan hypnotik. Ia juga menganalisis punca khabar angin tersebut.

Apa itu aphrodisiac dan bagaimana hal itu berfungsi pada tubuh kita?

Kata aphrodisiac berasal dari nama Aphrodite, dewi cinta dalam mitos Yunani kuno. Makanan atau bahan yang menyebabkan keseronokan seksual atau keinginan seksual.

FOTO HIASAN BALANCE BUTTON

“Nutrien yang diberikan bahan-bahan ini kepada tubuh manusia sering bermanfaat untuk kesihatan pembiakan. Bahan-bahan ini dikatakan membuat anda mahu melakukan hubungan seks dengan meningkatkan suhu badan, kadar jantung, dan tenaga fizikal anda,” kata Terapi Seks dan AdamandEve.com percintaan,  pakar seks Kat Van Kirk.

Sudah tentu, terdapat kesan placebo. Sebagai contoh, jika anda diberitahu bahawa makan itu menjejaskan keinginan seksual anda, anda mungkin mahu seks lebih banyak kerana jangkaan anda. Bagaimanapun, tidak akan ada kerugian dari makan?

Berikut adalah makanan yang mampu mendorong keinginan anda untuk bertenaga dan selesa untuk hubungan kelamin.

Prev1 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kongsikan artikel ini