10 Misteri Halal Haram Itaewon Di Korea, Masjid Dikelilingi Pelacuran & Homoseksual

Prev1 of 11
Use your ← → (arrow) keys to browse

Setiap pelancong yang pernah ke Korea, pasti pernah mengunjungi Itaewon di Seoul, Korea Selatan. Lebih-lebih lagi bagi pelancong yang beragama Islam. Selain menjadi antara pusat tarikan pelancongan, Itaewon juga adalah tempat kesukaan pelancong antarabangsa kerana ia ibarat mini Los Angeles.

Di sini juga terletaknya banyak rumah dan pejabat kedutaan dari pelbagai negara termasuklah Malaysia. Namun, ramai tidak tahu, Itaewon mempunyai pelbagai misteri yang tidak diketahui pelancong walaupun kerap ke lokasi ini. Ada juga sebilangan penduduk Korea baik warganegara mahupun bukan tidak ambil tahu atau pura-pura buat tak tahu tentang halal dan haramnya sesuatu perkara di Itaewon.

Hostel yang menulis nama bandar di dunia termasuk Kuala Lumpur.Untuk merungkai misteri tersebut, Korea Buzz kongsikan fakta yang anda wajib tahu kerana ia sedikit sebanyak boleh menjadi panduan kepada anda bila mengunjungi lokasi popular di Korea ini. Malah, fakta ini sangat berguna dan mampu membantu anda untuk lebih berhati-hati serta menjawab persoalan bagi sesetengah pelancong yang pernah ke Itaewon.

Prev1 of 11
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kongsikan artikel ini