Nak Duet Dengan Siti, Hos Bersama Neelofa, Han Byul Mahu Ajak BTS

Penyertaan bekas ahli kumpulan LED APPLE, Han Byul dalam program Big Stage musim kedua mendapat pertikaian ramai pihak kerana dia yang kini bergerak secara solo tidak sesuai memegang tagline BBNU iaitu Budak Baru Nak Up. Bagaimanapun, selepas 3 minggu membuat persembahan, ternyata ramai netizen sudah melupakan pertikaian tersebut dan menyokong Han Byul dalam program yang mengekalkan Datuk Seri Siti Nurhaliza sebagai juri tetap.

Prev1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Mengulas mengenai penglibatannya dalam Big Stage 2, Han Byul atau nama sebenarnya Jang Han Byul, 29, mengatakan minat mendalam dalam bidang nyanyian yang membuatkan dia berani untuk bertanding di luar Korea.

Dandanan: Emel Ismail x Pure Theory Cosmetic Baju: Shanell Harun

 

“Saya memang suka menyanyi sejak dari kecil lagi. Saya juga berasa teruja untuk mengadakan persembahan untuk peminat di Malaysia. Saya ingin terus menghiburakn hati orang-orang Malaysia,” katanya.

 

Dalam pada itu, Han Byul mengakui perkara yang ditakuti dalam Big Stage adalam menyanyi dan mempelajari lagu bahasa Melayu.

 

“Saya paling takut kena nyanyi lagu Melayu, tapi ia adalah cabaran saya dalam program ini. Terus terang, selepas berjumpa Siti, ternyata dia seorang yang sangat cantik dan rendah diri.

 

“Saya lihat ada cahaya di matanya. Melihat sinar dari matanya, saya tahu kenapa Siti begitu berjaya sebagai penyanyi dan apa jua bidang yang diceburinya. Andaikata saya berpeluang berduet dengan Siti, saya sudah pasti tidak akan menolak.

 

“Saya tidak kisah nak duet lagu apa dengan Siti. Kalau lagu Melayu lagi bagus kerana ia sesuatu yang sangat istimewa dan dihormati,” jelasnya.

 

Prev1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kongsikan artikel ini