Walaupun Wanita Korea Tak Suka Lelaki Berjambang Tapi 11 Oppa Bulu Ini Paling Laris Di Korea!

Prev1 of 12
Use your ← → (arrow) keys to browse

Sebuah kajian telah dijalankan dengan melibatkan sebilangan wanita Korea terhadap pilihan mereka tentang lelaki Korea yang berbulu atau lebih tepat berjambang, bermisai, berkumis dan bermisai. Keputusan tersebut membuktikan 80% dari wanita Korea lebih memilih lelaki bermuka licin tanpa bulu berbanding lelaki berbulu di muka.

Bagaimanapun, ia tidak bermakna seluruh lelaki Korea tidak mempunyai bulu. Sebaliknya ada sebilangan aktor dan model di Korea kekal kacak dengan mempunyai bulu di wajah. Malah, mereka juga paling laris di pasaran untuk watak-watak yang melibatkan lelaki berjambang. Walaupun ramai lelaki di Korea terutama sekali pelakon tampak lebih kacak dengan berbulu di wajah apabila melakonkan watak, namun, kebanyakan mereka lebih memilih untuk bercukur bersih.

Apa sekalipun, istimewa untuk pembaca Korea Buzz, berikut adalah senarai pelakon dan selebriti Korea yang kekal berbulu di wajah tanpa perlu cukur. Hanya segelintir saja pernah tampil bersih tanpa misai, jambang atau misai. Adakah anda meminati mereka?

Prev1 of 12
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kongsikan artikel ini