Memang Terlajak Kaya! Rezeki Makin Luas, Ini Jawapan Ahli BTS Paling Kaya..Gerenti Terkejut

Prev1 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse

Setiap hari ada saja berita terbaru dari kumpulan KPOP dunia, BTS yang dianggotai oleh Jimin, Jungkook, Jin, Taehyung, J-Hope, Suga dan RM. Jadi tidak hairanlah, BTS menjadi satu-satunya artis KPOP yang langsung pendapatannya tidak terjejas walaupun dunia dilanda pademik COVID-19.

Oleh kerana itulah juga, BTS juga tersenarai sebagai artis KPOP yang paling kaya di Korea Selatan. Namun, menjadi tanda tanya segelintir pihak, siapakah yang benar-benar kaya-raya antara tujuh jejaka ini. Difahamkan, ada sebilangan ahli BTS sememangnya sudah pun berasal dari golongan berada.


Malah, popular setiap ahli masing-masing ketara berbeza kerana ada yang lebih menonjol dan digilai ramai kerana wajah yang terlalu kacak dan berjaya menawan ramai pihak untuk merebut sebagai juru cakap dan sebagainya. Bagi mengenal pasti jawapan tersebut, berikut adalah nilai kekayaan setiap ahli BTS yang dinilai menerusi aspek populariti, gaji dari agensi, menjadi juru cakap dan perniagaan yang diceburi.

Mesti anda terkejut dan tidak menyangka yang paling kaya bukanlah yang paling popular. Adakah kesukaan anda paling Kaya?

Prev1 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kongsikan artikel ini