Rupanya 15 Aktor Kacak & Sado Dari Korea Ini Sudah Pun Insaf Jadi Gay Kerana….

Prev1 of 16
Use your ← → (arrow) keys to browse

Melihat penampilan dan susuk tubuh mereka yang seksi dan menarik perhatian wanita, ramai terkejut apabila mendapat tahu bahawa senarai selebriti dari Korea ini sebenarnya tidak menyukai wanita atau lebih mengejutkan lebih terangsang sesama jantina.

Malah, lebih memeranjatkan apabila foto dan video mereka bercumbu bersama teman lelaki banyak membuatkan ramai wanita merana dan menangis. Bagaimanapun, kesedihan dan kejutan ini hanya sementara saja. Ini kerana, aktor dan bintang KPOP ini sebenarnya lelaki sejati tetapi berani melakonkan watak gay dalam filem dan drama Korea.

Apa sekalipun, penghayatan watak yang dibawa mereka sangat menjadi sehingga ada yang percaya, kesemua mereka ini benar-benar menjalinkan hubungan cinta dan seks songsang. Bagaimanapun, rata-rata dari barisan pelakon ini, mereka hanya sekali saja melakonkan watak sedemikian rupa.

Sungguhpun dipuji lakonan terbaik, mereka turut dikecam dan menerima pelbagai tuduhan hanya kerana lakonan menjadi mereka. Apa yang pasti, ada juga aktor ini masih lagi berani dan tidak hairan kerana dia menjalankan watak tersebut sebagai kerjaya saja dan tidak lebih dari itu.

Bagi mengenal pasti gerangan tuan punya badan, KOREA BUZZ senaraikan 15 aktor kacak yang pernah menjadi Gay dalam filem dan drama sehingga mengejutkan ramai pihak terutama sekali peminat. Adakah anda meminati mereka?

Prev1 of 16
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kongsikan artikel ini