Baekho, Kembali Dengan Bergelora – Mengetuk Hati dan Carta Muzik!

Persiaran bergetar, Baekho, telah mengejutkan dunia muzik dengan kembalinya yang mencengkam.

Pada 31 bulan lalu, Baekho melepaskan bom muzik dalam bentuk single digital pertama, ‘Elevator,’ ke pelbagai platform muzik tepat pada jam 6:00 petang KST.

Semenjak saat itu, kembalinya Baekho telah membariskan peminat muzik di sekitar dunia, membuatkan lagu ‘Elevator’ memegang kuasa carta puncak di laman platform muzik utama Korea Selatan, termasuk Bugs, pada jam 10:00 malam KST.

Bagi sesiapa yang tidak sabar menunggu, ‘Elevator’ telah meletup di tangga lagu dalam hanya satu jam selepas dikeluarkan, dan dengan tindakan pantas yang tidak ada bandingannya, ia melonjak ke puncak carta dalam hanya empat jam!

Namun, kisah sensasi ini tidak berhenti di situ – Baekho telah mengambil alih pasaran muzik antarabangsa dengan lagu ‘Elevator’! Ia telah meraih tempat dalam carta ‘Lagu Top iTunes’ di beberapa negara seperti Sweden, Hong Kong, Taiwan, Thailand, Indonesia, Singapura, Malaysia, dan Vietnam.

‘Elevator’ adalah pengalaman mengembara yang berani yang memberi nafas baru kepada hit 1995 oleh Park Jin-young. Baekho memberikan sentuhan segar dengan memasukkan unsur-unsur irama New Jack Swing yang melanda hati.

Baekho juga dengan berani membawa semula tarian asal, menampilkan sensualiti dan kebebasan yang memikat dalam penampilannya. Dengan visual yang memukau dan persembahan yang memikat, Baekho pasti telah mengguncang industri muzik dengan kembalinya yang menggegarkan ini!

Kembalinya yang mendebarkan ini berlaku selepas rehat selama 10 bulan sebagai bahagian daripada projek single digital ‘The Bad Time’nya. ‘Elevator’ adalah permulaan yang membara, menandakan kembalinya fenomena muzik ini dengan hebat dan kontroversi. Ia pasti telah membuatkan peminat dan dunia muzik terkesima!

Kongsikan artikel ini