7 Bintang Bollywood Ini Fans KPOP Termasuklah Anak Shah Rukh Khan

Prev1 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse

Persoalan mengenai artis Korea meminat filem atau lagu Bollywood sudah terjawab apabila sebelum ini Korea Buzz ada muat naik tentang isu tersebut. Namun, ramai ingin tahu adakah bintang Bollywood meminati artis KPOP?

Masa sudah berubah, sebelum ini ramai meminati Bollywood tetapi selepas KPOP bangkit, peminat Bollywood beralih arah dan menjadi fanatik KPOP pula. Namun, ada juga peminat KPOP masih lagi fanatik dengan Bollywood.

Bagaimana pula dengan industri Bollywood, adakah mereka seakan cemburu atau perang dingin dengan hiburan Korea selepas KPOP berjaya mengatasi mereka di dunia? Yelah, sebelum ini, industri hiburan Japan tidak bertegur sapa selepas hiburan Korea berjaya takluk dunia.

Bagi menjawab persoalan ini, KOREA BUZZ merasakan keadaaan di Jepun tidak berlaku di India. Ini kerana, ada juga filem dan lagu Bollywood membuat inspirasi dari fenomena KPOP. Yang penting, KOREA BUZZ mahu kongsikan 7 bintang Bollywood yang tidak segan mengaku dan menyokong artis KPOP. Siapakah mereka? Ketahuinya di sebelah…

Prev1 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kongsikan artikel ini