Cha Eun Woo Nangis Terdesak Nak Kahwin, Ini 10 Sebab Drama True Beauty Sukses & Tular Di Dunia

Prev1 of 11
Use your ← → (arrow) keys to browse

Sebelum drama True Beauty melabuhkan tirai dengan jayanya, hero utama drama ini iaitu Cha Eun Woo membuatkan ramai peminatnya gundah gulana dengan pengakuannya dalam program variasi Korea, Master in The House.

Dalam program tersebut, Cha Eun Woo terlalu emosi apabila mendengar salah seorang personaliti terlibat iaitu Lee Seung Gi yang berbicara tentang umurnya dan perkahwinan. Secara tiba-tiba, Eun Woo telah menangis dengan mengaku dia ingin berkahwin. Cha Eun Woo menitiskan air mata dan personaliti lain cuba menenangkannya sambil Eun Woo mengelap air mata yang mengalir.


Dalam program tersebut tertera kad jemputan perkahwinan Cha Eun Woo tanpa tertulisnya tarikh perkahwinan. Difahamkan Cha Eun Woo menjadi sebak dengan kehidupannya kini dikatakan sunyi walaupun ramai peminat dan kawan di sekelilingnya.

Di sebalik kisah viral tersebut, ia ternyata membantu episod terakhir drama True Beauty menutup tirai dengan rating tinggi serta penuh emosi kegembiraan. Namun, drama yang diambil dari webtoon popular ini sebenarnya tular setiap minggu acapkali selepas setiap episod ditayangkan. Malah, hampir kesemua pelakon menjadi bualan ramai dan perhatian netizen Korea dan dunia.Untuk itu, KOREA BUZZ dedahkan 10 sebab True Beauty berjaya menawan hati semua lapisan masyarakat di Korea dan antarabangsa. Adakah anda bersetuju dengan sebab-sebab ini?

Prev1 of 11
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kongsikan artikel ini