Fantastic Nightmare Tampil 10 Aktor Seksi Arahan Narsha Brown Eyed Girls Untuk Wanita 19 Tahun Ke Atas Saja!

Bintang Kpop sensasi yang juga ahli kumpulan Brown Eyed Girls, Narsha buat julung kalinya bergelar pengarah untuk persembahan WILD WILD Musim Pertama “Fantastic Nightmare”

Pada 6 Oktober 2021, program Fantastic Nightmare musim pertama yang berkonsepkan Wild Wild telah mengumumkan barisan 10 aktor yang terlibat dalam program tersebut tanpa mengenakan baju.

Selain seksi, ramai terbeliak mata melihat kekacakan 10 lelaki tersebut dengan susuk tubuh yang menghairahkan. Mereka kesemua bergaya menggoda dihadapan kamera dengan 10 tarikan warna yang berbeza.

Apa yang pasti, oppa-oppa ini miliki badan yang sangat baik, visual menawan, semangat panas dan pesona yang berbeza yang menawan hati wanita yang bakal menonton persembahan mereka dengan daya tarikan “seksi,” “maskuliniti yang kuat,” “kecantikan,” dan “lembut.”

Narsha

Penonton yang program itu dijangka menemui jenis fantasi dan ideal yang mereka impikan dalam kalangan 10 lelaki ini, dan pada masa yang sama bersimpati dengan pelakon dan berkomunikasi dengan mereka semasa persembahan.

Berdasarkan faktor tersebut, harapan orang ramai terhadap program berkenaan sangat tinggi memandangkan 10 lelaki tersebut akan berdepan bersemuka dengan penonton. Bagaimanapun, WILD WILD Season 1 “Fantastic Nightmare” adalah untuk wanita berusia 19 tahun  ke atas saja.

Ia mengandungi semua cinta dan fantasi yang tidak boleh dicapai, keghairahan dan rasa putus asa selepas bangun dari mimpi.

Dalam pada itu, Narsha yang bertanggungjawab mengarahkan, berkata,

Antara aktor terlibat

“Saya dahaga untuk jenis budaya persembahan ini apabila saya mendengar Chippendale Show atau Magic Microphone Show di Amerika Syarikat. Saya berharap persembahan berusia 19 tahun semata-mata untuk wanita akan datang sebagai permainan atau budaya di Korea.”

Oleh kerana Narsha mengambil bahagian dalam mengarahkan buat kali pertama, ia dijangkakan bahawa “Fantastic Nightmare” ini bukan sahaja akan memenuhi keperluan penonton wanita tetapi juga memberikan lebih rangsangan daripada yang dijangkakan.

Sementara itu, WILD WILD Season 1 “Fantastic Nightmare” akan mengadakan persembahan pratonton dari 16 hingga 17 persembahan pertama vvip dan influencer bermula pada 15 Oktober. Persembahan rasmi akan bermula pada 19 Oktober di Wild WILD Exclusive Hall Teva di Apgujeong, Seoul, dan butiran persembahan boleh didapati di Instagram rasmi WILD WILD Season 1 “Fantastic Nightmare.”

Kongsikan artikel ini