Spekulasi Jisoo BLACKPINK & Song Heung Min Bercinta, Ini Penjelasan Dari YG Entertainment!

Tanpa angin tanpa ribut, bintang bola sepak terkenal, Son Heung Min, 29 dikhabarkan bercinta dengan salah seorang ahli BLACKPINK yang kini aktif sebagai pelakon iaitu Jisoo atau nama sebenarnya Kim Ji Soo,26.

Walaubagaimanapun, sebelum perkara ini terus melarat diperkatakan dilaman sosial, pihak pengurusan BLACKPINK iaitu YG Entertainment telah tampil dengan menafikan spekulasi berkenaan.

Penafian tersebut telah dilaksanakan YG pada 10 Januari 2021.

“Kami mengesahkan bahawa segala gosip berkaitan kedua-dua individu ini adalah sekadar indeks yang tidak berasas. Kami telah memerhatikan keadaan dengan teliti, tetapi apabila khabar angin tersebar di luar negara, kami bimbang tentang kerosakan kepada artis, jadi kami dengan tulus meminta anda untuk berhentikan spekulasi ini,” jelas YG.

Baru-baru ini, desas-desus hubungan romantis Ji-Soo dan Son Heung-min telah dibangkitkan di sekitar masyarakat dalam talian. Ji-Soo dan Son Heung-min memasuki negara ini dari Perancis pada 5 Oktober, Ji-Soo melihat permainan Son Heung-min di England dua tahun lalu, dan kedua-duanya memakai gelang yang sama. Ia mencetuskan spekulasi bahawa mereka telah dating.

YG tidak banyak memberi respons terhadap perkara ini, tetapi secara rasmi menafikan khabar angin mengenai hubungan romantis antara kedua-duanya.

Kongsikan artikel ini