Kim Kang Woo Luah Rasa Sedih Apabila Peminat Fanatiknya Yang Sebaya Ibunya Mati!

Aktor kacak Korea yang banyak kali berlakon tanpa Seurat benang dalam banyak filem di Korea iaitu Kim Kang Woo telah mengejutkan ramai pihak apabila meluahkan rasa di laman Instagram pada 29 Oktober 2021.

“Anda telah bersama saya dalam setiap kerja dan setiap saat kehidupan lakonan saya. Saya berasa selesa dan anda bersorak untuk saya dengan suara dan mata seperti ibu saya.”

“Saya benar-benar menyatakan rasa terima kasih saya. Saya dapat bangkit semula, bersorak dan berlari untuk setiap detik sukar dan meletihkan hidup sebagai pelakon. Saya telah bertindak setakat ini dengan cinta yang melimpah dari anda.”

Akhir sekali, Kim Kang-woo berkata, “Saya harap anda tidak sakit di syurga dan berehat dengan selesa. Saya akan terus bertindak tanpa henti memikirkan anda.”

Netizen menghantar mesej ingatan bersama- sama, seperti “Saya akan pergi ke tempat yang lebih selesa terima kasih kepada ucapan pelakon” dan “Saya akan ingat Amber yang selamanya.”

Awal hari itu, terdapat berita sedih mengenai kafe peminat Kim Kang-woo bahawa peminat seniornya meninggal dunia. Sebagai tindak balas, Kim Kang-woo menyiarkan pos peringatan dan berdoa untuk menarik balik si mati.

Sementara itu, Kim Kang-woo bakal muncul dalam drama baru JTBC “The City of the Duke” (ditulis oleh Son Se-dong, yang diarahkan oleh Jeon Chang-geun) pada separuh kedua tahun ini.

Kongsikan artikel ini