Wajah Kacak Atau Poket Berkepok? 11 Lelaki Korea Paling Kaya & Diburu Ramai Wanita Dunia

Prev1 of 12
Use your ← → (arrow) keys to browse

Popular bukanlah jaminan sebenar untuk selebriti menjadi kaya raya. Namun, keseimbangan diperlukan untuk menjana pendapatan berlipat ganda. Sebelum ini, golongan selebriti di Korea boleh menjadi kaya dengan hanya fokus pada satu bidang saja. Namun, segalanya berubah disebabkan saingan sengit.

Apatah lagi, lebih ramai bangsa asing yang dipilih agensi Korea untuk bersaing secara sihat dalam
meraih populariti dan pendapatan di Korea. Apa sekalipun, ramai juga anak bangsa Korea menjadi kaya raya dengan memiliki aset yang banyak seiring dengan bakat luar biasa yang dimiliki mereka.

Melihat dari kekayaan dan kejayaan yang dimiliki artis lelaki Korea ini, ternyata wajah dan penampilan juga menjadi perisa untuk mereka bergelar artis paling kaya di Korea. Malah, pendapatan bersih yang diperoleh mereka bukan saja dinilai dari segi gaji yang diberikan oleh pihak agensi.

Sebaliknya mereka turut bergelar kaya kerana menjadi model, duta produk, melabur dalam bidang perusahaan dan aset sedia ada yang diwarisi dari keluarga. Tidak dapat dinafikan mereka juga meraih wang yang banyak dengan menjadi influencer di sosial mereka.

Siapakah lelaki yang dimaksudkan? Berikut adalah jawapannya yang mana hampir separuh dari mereka masih bergelar bujang dan belum pun mengumumkan mempunyai hubugan dengan mana-mana wanita.


Prev1 of 12
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kongsikan artikel ini