Masih Mentah! 7 Bintang KPOP Yang Sah Masih “Virgin” Dalam Hubungan

Prev1 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse

Jika anda mengikuti perkembangan dunia artis Korea, kebanyakan mereka di larang untuk bercinta dan mempunyai hubungan sepanjang bergelar artis KPOP. Malah, ia juga tertera dalam kontrak seandainya mereka didapati menjalinkan hubungan, tindakan sewajarnya akan diambil kepada figura berkenaan.

Namun, sebagai insan biasa, bintang KPOP ini tidak boleh lari dari perasaan untuk bercinta dan dicintai. Oleh kerana itu, ada juga sebilangan bintang KPOP menjalinkan hubungan cinta secara senyap. Oleh sebab itulah, tidak hairanlah secara tiba-tiba peminat akan dikejutkan dengan ceritera cinta bintang KPOP yang kebiasaannya kantoi selepas paparazi menjumpai bukti-bukti yang sah.

Selain bintang KPOP, ramai juga ingin tahu hubungan cinta yang melibatkan aktor dan aktres Korea. Pun begitu, banyak figura dalam bidang lakonan tidak terlalu berahsia. Apa yang pasti, ramai juga terkejut apabila sebilangan bintang KPOP membuat pengakuan secara rasmi apabila masih lagi virgin dalam hubungan cinta walaupun mereka tersenarai sebagai individu paling kacak dan cantik di Korea.

Siapakah mereka, ketahuinya di sini.

Prev1 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kongsikan artikel ini