No Super Impose tau! 25 Super Star Korea Telanjang Dalam Filem. Siapa Kenal?

Prev1 of 26
Use your ← → (arrow) keys to browse

Melihat raut wajah ayu dan tampan figura popular Korea ini, pasti tidak ramai menyangka Super Star Korea yang dipuja ramai ini pernah telanjang bulat atau berbogel dalam sebuah filem. Malah, bukan satu atau dua filem, tetapi ramai juga berani mati dan sanggup menjiwai watak sehingga sanggup mendedahkan alat sulit depan kamera untuk lebih dari dua filem. Bagaimanapun, mereka semua bukanlah berlakon untuk filem porno sebaliknya hanya berlakon untuk filem yang jalan ceritanya berat dan perlu dipersembahkan babak tersebut secara tulen.

Kebanyakan filem ini laku keras dan berjaya melonjak nama bintang Korea ini ke persada lebih tinggi lagi. Saham dan harga mereka untuk berlakon filem baru pun sangat tinggi. Apa sekalipun, Orang Korea menganggap lakonan tersebut membawa ke arah jenayah dan bertentangan dengan peraturan musyawarah Korea. Namun, kebanyakan pelakon ini tidak suka babak tanpa seurat benang itu diberikan publisiti lebih berbanding penjiwaan watak.

Berikut adalah 25 Bintang Korea yang pernah bogel dalam sebuah filem. Ada juga yang masih aktif melakukan babak panas untuk karya filem terbaru. Adakah mereka salah satu bintang pujaan Korea yang anda minati?

Prev1 of 26
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kongsikan artikel ini