OMG! BM KARD Sakat Somin Cakap Frasa Seksual Banyak Kali Secara Langsung

Baru-baru ini sewaktu ahli Kard yang paling seksi iaitu BM atau Matthew membuat live di Instagram, peminat telah mendakwa jejaka ini telah merosakkan ahli Kard yang paling bongsu iaitu Somin.

Peminat mendakwa, BM telah mengajar frasa kata seksual kepada Somin yang berbunyi..Men Needs Big man titties!. Malah, menerusi live tersebut, BM telah membuatkan Somin mengulang ayat tersebut banyak kali.

Sewaktu aktiviti tersebut, BM duduk di dalam kereta yang sama yang mana Somin berada di belakang sebelah kanannya. Inilah perbualan antara Somin dan BM

Hubungan akrab Soomin dan BM.


 “Somin, do you know man titties? Man titties is a man’s chest muscles. It’s called man titties. Man needs big man titties, right? It means men need to consistently work out their chest muscles.”— BM


BM memaksa Somin mengikut apa yang dikatakannya. Malah, dengan usikan nakal, BM juga mentertawakan Somin yang susah nak menyebut ayat tersebut. Namun, peminat mula hysteria melihat keletah mereka berdua. Lebih-lebih BM yang menyakat Somin.

Apa sekalipun, tidak dinafikan BM antara bintang Kpop yang mempunyai dada yang bidang atau Big Tits. Adakah anda menyukai BM kerana itu?

Kongsikan artikel ini