Pelaris Pemikat, Bergetar Jiwa Tengok 20 Seleb Lelaki Korea Ini Senyum Dengan Lesung Pipit!

Prev1 of 21
Use your ← → (arrow) keys to browse

Antara daya penarik wajah bagi lelaki dan wanita ialah senyuman. Dari senyuman, ia mampu menggoda sekali gus membuatkan ramai tertawan. Namun, tidak semua insan dikurniakan senyuman manis dengan lesung pipit. Malah, boleh dikira hanya sebilangan saja yang istimewa mempunyai lesung pipit.

Tidak dapat dinafikan, figura yang mempunyai lesung pipit bakal mengundang jiwa bergetar kerana senyuman itu sangat menggoda. Oleh sebab itulah juga, pakar pembedahan plastik mendapat permintaan dari pelanggan untuk membuat lesung pipit. Apa sekalipun, lesung pipit yang asli lebih Nampak cantik dan semula jadi.

Hakikatnya, ramai juga aktor dan bintang KPOP di Korea lebih nampak kacak dengan senyuman yang manis dengan diserikan lagi kewujudan lesung piping di kedua-dua bahagian wajah. Ada juga yang menarik dengan lesung pipit sebelah saya.

Istimewa buat membaca KOREA BUZZ, berikut adalah selebriti lelaki Korea yang sangat popular kerana senyuman lesung pipit. Malah, peminat pasti histeria dan pantang melihat mereka ini senyum. Bak kata orang, tak senyuman pun kacak apatah lagi senyum dengan lesung pipit, pasti ramai tergoda dan tertawan. Ibarat panahan asrama dari Cupid.

Prev1 of 21
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kongsikan artikel ini