Khemah BTS Tercipta Selepas Suami Dedah Hanya Makan BTS Meal Seminggu Berturut-turut Sebab Isteri Peminat Fanatik BTS!

Pengakuan seorang lelaki berstatus suami mengejutkan ramai pihak apabila dia memberitahu hanya makan BTS Meal oleh kerana isterinya adalah peminat fanatik kumpulan KPOP antarabangsa, BTS.

Sewaktu kejadian itu berlaku, BTS meminta agar BTS untuk mengiklankan khemahnya. Hari ini, permintaan itu menjadi kenyataan apabila berlaku kerjasama antara mereka. Helino bersama BTS melaksanakan kolaborasi terbaru dengan BTS x Helino  x Colaboration #2 yang diumumkan di laman instagram pada 19 Julai 2021.

KHEMAH YANG DILANCARKAN- FOTO INSTAGRAM HELINOX

Khemah 3P itu dilancarkan secara rasmi pada 21 Julai 2021 dengan menampilkan rekaan menarik dan mengambil warna ungu sebagai warna rasmi berkaitan BTS. Selain khemah, terdapat 7 produk lain yang berkaitan turut dilancarkan.

Sesetengah pengguna Internet melakukan spekulasi bahawa idea ini tercetus mungkin kerana komen seorang lelaki, yang menarik perhatian melalui komuniti dalam talian pada 13 Julai 2021.

Turut ada beg BTS terbaru

Ketika itu, lelaki itu meninggalkan komen mengenai sebuah artikel yang mengatakan pelancaran set Nugget BTS telah dihentikan kerana orang ramai.

KOMEN LELAKI ITU.

“BTS, saya meminta anda dengan sopan untuk mengiklankan peralatan memancing dan perkhemahan anda. Saya mempunyai nugget untuk makan malam selama seminggu berturut-turut. Isteri saya terus membelinya dalam perjalanan pulang dari tempat kerja. Saya makan itu saja. Jika anda mengiklankan sebuah khemah yang baik, isteri saya akan membelinya untuk saya.”

BTS Pelaris banyak produk jenama dunia.

Butiran kerjasama itu boleh didapati di kedai dalam talian Helynox atau Instagram.

Kongsikan artikel ini