Lucas Mohon Maaf Selepas Kantoi Berfoya-foya Kikis Harta Wanita Pemujanya!

Selepas tular kontroversi dirinya dikatakan mempermainkan perasaan wanita dan berfoya-foya mengunakan duit skandal demi kepentingan diri sendiri, akhirnya ahli NCT, Lucas membuat permohonan maaf secara terbuka.

Maaf tersebut telah dilaksanakan jejaka ini di laman instagramnya dengan menuliskan nota dalam bahasa Cina. Dalam pada itu, dia juga telah memberi keterangan dalam bahasa Korea.

Berikut adalah terjemahan surat maaf dari Lucas..

Ini Lucas.

Saya benar-benar minta maaf kepada mereka yang telah terluka oleh salah laku saya. Jika anda memberi saya peluang, saya ingin mengatakan permohonan maaf secara langsung.

Saya amat bersimpati kepada peminat yang telah menghantar saya begitu banyak cinta dan sokongan untuk kerjaya ini.

Ketika saya melihat situasi selama beberapa hari terakhir, saya melihat kembali pada tindakan masa lalu saya dan benar-benar datang untuk refleksi. Tindakan saya sebelum ini pastinya salah, dan tidak bertanggungjawab, yang memberikan sokongan dan sokongan yang sudah lama diberikan kepada peminat kami.

Sekali lagi, saya ingin mengatakan bahawa saya minta maaf untuk semua orang yang mungkin telah kecewa dengan tindakan saya.

Saya ingin memastikan ini tidak pernah berlaku lagi, dan saya mahu menghentikan semua aktiviti yang dijadualkan dan mengambil masa untuk memikirkannya.

Akhirnya, saya ingin mengatakan bahawa saya bersimpati telah menyebabkan kerosakan kepada ahli-ahli kumpulan saya, kakitangan syarikat, pelbagai rakan kongsi, dan pegawai stesen.

Benar-benar minta maaf.

Dalam pada itu, Lucas tidak pula mengaku tentang tuduhan skandal itu. Sebaliknya, dia hanya memohon maaf. Adakah benar dia kaki kikis dan pernah ada skandal? Mungkin ia bakal terjawab selepas dia kembali dari berehat untuk seketika dalam dunia seni hiburan.

Kongsikan artikel ini