13 Selebriti Korea Yang Kerap Bikin Kecoh Sebab Benjol Seluar & Miliki Peha Kekar

Prev1 of 14
Use your ← → (arrow) keys to browse

Isu mengenai saiz anu atau aset lelaki Korea ini pernah tular dilaman sesawang sehingga membuatkan ramai lelaki Korea naik berang. Mana tidaknya, lelaki Korea telah dianggap sebagai lelaki yang mempunyai aset terkecil di dunia. Fakta tular ini sedikit sebanyak mencalar imej kelakian kaum adam di Korea.

 

Baro yang berwajah jambu turut popular sebagai pelakon.

 

Tambah kecoh lagi, lelaki Korea naik angin apabila banyak berpendapat bahawa lebih separuh lelaki Korea berjiwa songsang atau pun homoseksual. Tohmahan ini berpunca dari wajah dan penampilan bintang K-POP lelaki yang sering mengenakan solekan dan wajah nampak lebih cantik dari wanita Korea.

 

Ahli EXO yang paling tinggi ini juga adalah pelakon drama.

 

Bagaimanapun, isu tersebut berjaya dikawal baik apabila ramai Selebriti Lelaki di Korea tertutama sekali bintang K-POP mendapat perhatian bukan saja kerana bakat dan wajah tetapi turut menjadi perhatian gadis-gadis kerana mempunyai benjolan yang seksi setiap kali melakukan persembahan pentas. Malah mereka juga mempunyai ketulan otot perut yang seksi dan potongan peha yang kekar.

 

Ahli BTS yang seksi ini juga sering buat paparazi berebut untuk merakamkan fotonya.

 

Kali ini, EH! KOREA BUZZ lampirkan 13 Bintang K-POP yang dilaporkan mempunyai fizikal yang kekar dan menghairahkan bersandarkan kajian gambar yang dibuat peminat fanatik. Untuk itu, sila lihat disebelah untuk ketahui siapakah gerangan artis lelaki tersebut.

Prev1 of 14
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kongsikan artikel ini