Aktor K Paksa Tinggalkan Kekasih Sampai Mental & Paksa Gugurkan Kandungan!

Satu artikel telah mendedahkan privasi seorang pelakon lelaki berpangkal nama K menjadi perhatian ramai. Sementara itu, kebenaran fakta tentang pendedahan itu masih lagi belum sah tetapi spekulasi telah pun menghidu gerangan sebenar aktor K ini,

Menerusi artikel yang disiarkan pada 17 Oktober, Penulis A, yang mengatakan dia telah dating dengan pelakon K sejak awal tahun lalu dan telah dipisahkan selama lebih dari empat bulan.

“Kerana saya tidak dapat menjalani kehidupan harian saya secara mental pada imej yang kelihatan terlalu berbeza di TV. Mungkin saya memutuskan untuk menyiarkan perkara seperti ini dengan risiko mendedahkan kisah peribadi saya sebagai seorang wanita secara terperinci.

“Saya masih dalam keadaan trauma mental dan fizikal yang teruk, bukan sahaja dengan selepas perpisahan, tetapi juga dengan tindakan yang menuntut pengorbanan unilateral kerana dia sensitif ketika membuat kerja di bawah ikatan perkahwinan,” katanya.

Foto Pexels


Mangsa turut  berkata, “Saya berasa banyak apabila melihat kisah pelakon Kim Yong-gun dan peristiwa kehamilan sebelum berkahwin. Namun, kim Yong-gun mengumumkan bahawa dia akan berkahwin untuk mengambil tanggungjawab kerana dia merasa bertanggungjawab untuk pengguguran Kang Yomi-soo dan ahli kumpulan lain.

Mangsa dikatakan mempunyai anak pelakon K pada bulan Julai tahun lalu, berkata, “Saya malu dan takut dengan kehamilan mengejut, tetapi saya mahu melahirkan jika orang yang saya sayangi memberi saya keberanian. Walau bagaimanapun, dia mendakwa bahawa pelakon K berbohong dan meredakan pengguguran itu, dengan berkata, “Jika anda mempunyai seorang anak sekarang, anda perlu membayar pampasan untuk ganti rugi 900 juta won.”

“Saya adalah orang yang mengalami kerosakan mental dan fizikal dan trauma (selepas pengguguran), tetapi sebaik sahaja lelaki yang mengatakan dia akan berkahwin atau tinggal dengan kanak-kanak itu, dia mempunyai emosi naik dan turun kerana semua jenis kerengsaan sensitif.”

“Agensinya mengalami masa yang sukar kerana hubungan saya, mengatakan bahawa hubungan kami difilemkan di media hiburan, dan saya berhati-hati dan memintanya untuk memadam gambar dan bijak mengeluarkan bukti.

“Tanpa permohonan maaf atau komen yang ikhlas mengenai kisah pengguguran yang saya lakukan, saya secara unilateral memberitahu mereka tentang perpecahan dengan ancaman dan perdamaian,” katanya.

Foto Pexels


Sementara itu, mangsa turut berkata bahawa pelakon K menyerahkan anjing yang dia bela bersamanya,

“Saya berharap dia akan menyesal secara tidak bertanggungjawab meninggalkan saya dan anjing saya kerana takut dengan penalti pengiklanannya. Jika saya tidak menulis seperti ini, saya tidak akan dapat menjalani kehidupan yang betul dan hidup dalam bayang-bayang kesakitan yang dia berikan kepada saya,”

Selepas artikel ini menjadi topik hangat, Seorang meminta beberapa netizen untuk memberi keterangan, dengan berkata, “Ramai orang memberitahu saya untuk menyiarkan gambar.”

Itu tak sukar. Ada begitu banyak gambar. Walau bagaimanapun, sebab mengapa saya tidak memuat naik gambar dan bukti dengan serta-merta adalah bahawa saya tidak memuat naiknya atas sebab undang-undang, dan saya telah mengalami rasa bersalah dan sakit selama lebih dari setahun, dan saya tidak menulis kerana saya mudah membuat keputusan dan marah, katanya.


Netizen meragui ketulenan artikel itu, tetapi meneka siapa pelakon K. Pengguna Internet menjawab, “Kita perlu menyemak sama ada teks itu benar atau tidak terlebih dahulu,” “Jika benar, bahan itu harus didedahkan,” dan “Kita harus menahan diri daripada membuat tekaan tergesa-gesa.”

Kongsikan artikel ini