Kemaluan Terjongket Dalam Bas, Rupanya Lelaki Itu Baru Lepas Pembedahan Alat Sulit!

Terdapat seorang saksi di Internet bahawa seorang lelaki yang telah menjalani pembedahan alat sulit melihat sesuatu yang tidak dikenali semasa berada di dalam bas.

Pada 30hb September 2021, satu hantaran bertajuk “Bus Eager Man” telah disiarkan di komuniti The Ku. Penulis posting itu memperkenalkan cerita itu, mengatakan itu terjadi sehari sebelumnya.

Penulis berkata, “Seorang lelaki yang keluar dari bas. Tidak ada tempat duduk, jadi aku berdiri dan pergi, tapi mata saya terus berjalan. Kemudian dia menjelaskan keadaan itu, berkata, “Saya berdiri di hadapan seorang wanita, dan lelaki di belakang saya bercakap dengan saya,” sambil menambah, “Jika anda menyentuh seluar anda dalam keadaan itu, ia dikategorikan gangguan seksual, adakah anda mahu dilaporkan?”

Dia juga berkata, “Kemudian lelaki yang mendengar saya malu dan berkata, ‘Saya minta maaf jika ia tidak menyenangkan, tetapi saya melakukan pembedahan alat sulit dan ia kelihatan sedang reaksi,’ sambil menambah, “Lelaki yang berkata sesuatu meminta maaf dan pemandu bas berkata, ‘Jika anda melakukan anu, itulah caranya! ” Itu mungkin!” Semua penumpang kelihatan, dan lelaki yang menjalani pembedahan itu berasa malu, jadi sebaik sahaja dia tiba di perhentian, dia turun seolah-olah dia melarikan diri,” katanya.

Dalam ruangan komen hantaran tersebut, situasi menarik berlaku apabila seorang netizen yang dipercayai mengambil bas yang sama meninggalkan komen. Apabila netizen bertanya, “Adakah ia bas 1178?” penulis menjawab, “Itu betul.” Netizen lain menjawab bahawa mereka terkejut dengan meninggalkan komen seperti “Apa ini?”

Pengguna komuniti memberi respons bahawa mereka berasa maaf terhadap lelaki yang menjalani pembedahan di ruangan komen komuniti. Mereka menulis komen seperti “Saya berasa sangat menyesal untuk anda,” “Anda mesti benar-benar malu,” dan “Saya biasanya akan mengambil teksi.”

Beberapa netizen juga mengulas bahawa cerita itu di manipulasi oleh penulis. Mereka berkata, “Ini tidak masuk akal. Dia meninggalkan komen seperti “Manipulasi itu jelas” dan “Bagaimana anda tahu cerita ini adalah benar?”

Kongsikan artikel ini