Army Malaysia Bersiaplah, World Wide Handsome Umum Datang Tanah Melayu!

ARMY Malaysia, Bersiaplah untuk Bertemu Jin!

Jin dari BTS baru saja umum yang dia akan datang ke Malaysia lepas habis berehat dari tugas tentera. Dalam fan meet kat Seoul, Jin cerita betapa excited dia nak jumpa balik peminat dan Malaysia salah satu destinasi yang dia nak pergi. Dia kata tak sabar nak ucap terima kasih kat ARMY Malaysia sebab sokong dia sepanjang dia kat dalam tentera.

Jin, ahli BTS pertama yang selesai perkhidmatan tentera, bebas pada 12 Jun 2024. Untuk sambut kepulangan dia, Jin buat fan meet kat Seoul pada 13 Jun. Kat situ, dia ucap terima kasih dan share plan masa depan dia. Peminat yang hadir akan berpeluang peluk dengan Jin. Difahamkan, hanya 1000 peminat saja yang akan terpilih. Event tu ada persembahan dan sesi sembang dengan peminat, yang juga live stream kat Weverse​. Dimaklumkan ini adalah platform untuk army di Filipina.

Tak Sabar Nak Ke Malaysia!

Jin kata, “Saya tak sabar nak jumpa korang semua kat Malaysia. Sokongan korang memang bermakna sangat untuk saya, dan saya excited nak datang dan ucap terima kasih secara face-to-face lepas aku berehat dan balik ke life biasa.”

Walaupun tarikh spesifik lawatan ke Malaysia belum confirm, peminat semua dah tak sabar tunggu dia datang.

Lawatan ke Malaysia ni salah satu perancangan Jin lepas bebas dari tentera. Selain tu, dia ada banyak lagi event dengan peminat dan masa untuk diri sendiri untuk relax dan recharge.

Adakah anda bersedia?

ARMY Malaysia, get ready! Jin akan datang tak lama lagi, so pastikan korang stay updated dengan berita terkini dan event yang bakal berlangsung. Let’s show him the best of Malaysia!

 

Kongsikan artikel ini