Artis Korea Menang Tempat Pertama Body Painting Peringkat Dunia 2021!

Lukisan badan Korea untuk memaklumkan kepada dunia tentang kecantikan Korea.

Kesemua peserta berada di kedudukan 10 teratas pada Festival Lukisan Badan Dunia 2021 yang diadakan di Austria dari 19 hingga ke-24 Julai 2021, dengan peserta Korea menyertai dalam talian dan Ji Soo-yeon memenangi tempat pertama dalam lukisan badan amatur.

Hasil dari artis Korea

Festival Lukisan Badan Dunia terbesar di dunia, yang diadakan setiap tahun di Austria, diadakan secara dalam talian kerana covid 19, dengan 455 artis dari 48 negara mengambil bahagian.

Pada pertandingan itu, yang diadakan secara dalam talian, peserta Korea yang bekerja untuk Persatuan Artis Solek Korea telah menghantar gambar dan video ke Austria dalam masa yang telah ditetapkan.

Lukisan badan biasanya mengambil masa lapan jam untuk disiapkan. Kedua-dua artis dan model perlu melalui proses kesabaran yang panjang semasa melukis. Model tidak boleh pergi ke bilik mandi, jadi mereka tidak minum banyak air semasa bekerja.

Penyertaan atas talian

Peserta Korea menduduki tempat 10 teratas dalam lukisan badan amatur, yang memberi peluang untuk mempromosikan status kecantikan Korea kepada dunia.

Model lukisan badan Cho so-hee menduduki tempat ke-9, dan model lukisan badan Lee Mi-ryeong menduduki tempat ke-3. Karya Yun Dain meraih tempat ketiga pada Festival Lukisan Badan Dunia 2021.

Hasil dari Korea


Body painting usually takes eight hours to complete a piece of work. Both artists and models have to go through a long process of patience while painting. Models say they can’t go to the bathroom, so they don’t drink much water while working.Kongsikan artikel ini