Tajamnya Mata! Fanatik KPOP Dedah 20 Artis KPOP Ada Alat Sulit Terbesar!

Prev1 of 21
Use your ← → (arrow) keys to browse

Tidak tahu kesahihan fakta ini, namun undian dan pengamatan telah dijalankan beberapa forum KPOP yang melibatkan peminat antarabangsa dari pelbagai negara, bangsa dan budaya. Walaupun isu yang didedahkan ini dianggap pelik dan sensitif, namun ia berkemungkinan dijalankan atas dasar fakta tular sekitar tahun 2013 yang mendedahkan lelaki Korea antara lelaki yang memiliki aset yang paling kecil di dunia.

Mungkin disebabkan tidak puas hati oppa-oppa kesayangan sering dikeji dan diejek kerana isu tersebut, maka bangkitlah beberapa fanatik KPOP dengan mendedahkan isu berkenaan. Walaupun ia bukanlah sahih kerana pucuk pangkal informasi ini tidak tahu dari mana datangnya, berkemungkinan besar ianya adalah betul.

Menurut informasi dalaman, segelintir pihak agensi akan mengukur saiz alat sulit individu tertentu. Namun, kebiasaannya ia sering dijalankan agensi peragaan kerana ukuran ini dilaksanakan untuk model-model yang ke arah memperagakan seluar dalam. Mungkin juga barisan bintang KPOP yang tersenarai ini pernah mendedahkan saiz tersebut secara tidak sengaja sewaktu menjadi model.  

Apa sekalipun, bagi mengenal pasti sama ada benar atau tidak, anda perlu melihat sendiri senarai tersebut. Kalau tidak puas hati, anda boleh nilainya sendiri berdasar foto-foto mereka yang kebanyakannya mengenakan seluar sendat. Mungkin juga segelintir daripada mereka pernah menjadi model seluar dalam.

Siapakah barisan 20 Bintang KPOP yang tersenarai? Sila lihat disebelah.

Prev1 of 21
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kongsikan artikel ini