Tulis Buku Terapi Cinta, Bintang AV Popular Jepun Beri Amaran & Peringatan Untuk Lelaki!

Apa yang aktor AV ingin menyampaikan kepada lelaki menonton filem lucah.

Ini adalah pertanyaan yang sering menjadi perbalahan, di mana Anda belajar seks?

Di Jepun, terdapat banyak kes di mana lelaki belajar melalui video dewasa (AV) dan wanita belajar melalui rakan kongsi. Dengan kata lain, kedua-dua lelaki dan wanita menjadikan buku teks AV.

Tapi AV adalah komoditi tidak seperti seks nyata. Ini adalah fantasi dengan mengarahkan. Jika anda menerimanya seperti itu, kedua-dua lelaki dan wanita akan disalah anggap untuk seks. Semua orang tidak boleh gembira.

AV tidak lagi eksklusif untuk lelaki. Pada tahun 2009, pembuat AV Silk Labo telah dilancarkan untuk wanita yang dihasilkan oleh wanita. AV “Silk Labo” berbeza daripada AV lelaki, melukis seks cinta yang dapat dilihat oleh wanita dengan yakin.

Di antara banyak “Flowery actors” Silk Labo, Toru adalah yang paling popular. Toru telah bekerja sebagai pelakon AV profesional selama lebih dari 10 tahun dan telah menjadi pelakon eksklusif untuk “Silk LaBeau” sejak Januari 2017.

Toru, yang berada di tempat kejadian di AV untuk lelaki dan AV untuk wanita, telah mendengar banyak kaunseling mengenai kebimbangan seks. Terdapat banyak sesi kaunseling untuk wanita, seperti “seks dengan kekasih menyakitkan” dan “Saya tidak pernah merasakan orgasma.” Mengapa seks dicampur dalam seks?

Saya baru-baru ini menulis sebuah buku berjudul “Terapi Seks Cinta-Berkesan,” yang dipengaruhi oleh kaunseling daripada peminat wanita. Apa jenis kebimbangan yang anda ada?

” Terdapat ramai orang yang melakukan hubungan seks yang salah kerana pasangan mereka yang menerima pendidikan seks melalui AV. Ia menyakitkan untuk meniru AV dan mengambil berat dengan ganas, atau berpura-pura suka seseorang kerana mereka tidak suka sama sekali, walaupun mereka tidak menyukainya. Saya tertanya-tanya jika saya perlu bertindak untuk sepanjang hidup saya.”

“Terdapat ramai wanita yang berminat dengan seks dan yang ingin menyelesaikan masalah mereka, tetapi mengalami kesukaran memberitahu rakan-rakan kegemaran mereka. Jadi mereka bercakap dengan saya, Aku menulisnya dalam buku, tapi seks adalah komunikasi. Pada akhirnya, adalah lebih baik untuk bercinta dengan orang yang anda suka dengan hati yang manis,” kata Toru yang berkongsi wanita jarang berunding tentang seks.


Oleh kerana pengaruh AV, kedua-dua lelaki dan wanita cenderung mengambil orgas sisipan wanita untuk diberikan. Tapi tidak banyak kes seperti itu dalam kehidupan nyata. Ia adalah jarang bagi seorang wanita untuk merasakan orgasma di tengah-tengah hanya dengan memasukkan tanpa rangsangan lain. Lelaki mahupun wanita tidak harus berfikir bahawa AV adalah benar.

Toru turut menjawab persoalan bagaimana kita dapat merapatkan perbezaan antara persepsi lelaki yang terjejas oleh AV dan persepsi wanita?

“Apa yang penting ialah komunikasi satu sama lain. Ia boleh menjadi sukar. Walau bagaimanapun, wanita harus berani dan jujur dengan pasangan mereka, dan lelaki harus mengambilnya dan mengubah cara mereka berfikir tentang seks. Jika seorang wanita tidak menerimanya walaupun dia berani untuk mengatakannya, saya fikir anda perlu berfikir tentang berbincang perkara itu lagi, ” jelasnya

Apa pula perbezaan antara AV lelaki dan wanita?

“Ada banyak fantasi yang memenuhi keinginan untuk ‘membuat saya merasa wanita ini’. Visual ini besar dalam menyatakannya, jadi ia diungkapkan oleh kesedihan wanita atau ekspresi wajah. Malah, kebanyakan pelakon wanita berada dalam kesakitan di tempat kejadian.

“Kerana ia adalah penting untuk ditunjukkan, pelakon lelaki tidak menunjukkan badan mereka dalam arah yang bertentangan atau memakai kondom sebanyak mungkin untuk menunjukkan badan pelakon wanita. Apabila menjaga atau memasukkan dengan tangan anda, ia adalah asas untuk bergerak begitu. Dan proses untuk seks cepat. Anda tahu siri “Meet the Three Seconds” adalah popular, bukan?,” ujarnya.

Apa pula mesej untuk penggemar AV lelaki dari anda?

“Tiga detik, tidak ada cerita tentang seks.Tetapi ‘proses’ adalah perkara yang paling penting dalam AV yang saya mainkan di Silk Labo. Yang penting bagi wanita adalah cinta. Bagaimana kedua-dua bertemu dan jatuh cinta, proses itu digambarkan dengan betul.

“Sebagai contoh, dia menghantam rambutnya dengan pengering, memasak nasi, dan merawatnya dengan cinta dan melakukan hubungan seks. Ciuman, badan mengetatkan, menunjukkan jejak cinta.

“Memakai kondom juga merupakan adegan penting untuk AV wanita. Ini adalah salah satu ekspresi yang saya hargai dia. Atmosfera tidak sengit kerana ia adalah untuk lelaki. Rasanya jauh lebih lembut.”

“Tidak ada pertindihan antara fantasi seks antara seorang lelaki dan seorang wanita. Silk Labo saya terdiri daripada semua wanita. Melalui pertemuan, kami mengeluarkan semua aduan daripada AV lelaki dan membuat kerja-kerja untuk wanita. Anda dapat mengatakan itu semua fantasi yang wanita inginkan,” jelasnya

Apa yang lelaki perlu ingat apabila menonton AV?

“AV adalah fantasi! Saya harap Anda ingat ini.  Itulah yang Taka Kato, aktor AV yang paling terkenal kata’.

“Saya menulis buku itu untuk memberitahu orang tentang fakta itu. Itulah yang dikatakan AV wanita Silk Labo. AV lelaki adalah fantasi, tetapi masih ada banyak orang yang tidak tahu bahawa AV adalah segala-galanya untuk pengetahuan.

“Oleh kerana ia berkaitan Internet, saya fikir ia adalah perlu untuk mendapatkan maklumat yang betul. Ada wanita yang tidak boleh mengatakan perkataan ‘Mari kita memakai kondom’. Tetapi jika anda tidak mahu hamil, anda mesti memakai kondom.

“Dalam AV gaya wanita, mesti ada adegan di mana lelaki memakai kondom secara semula jadi. Jika boleh, saya fikir ia adalah idea yang baik untuk menunjukkan AV tersebut kepada lelaki,” jelas Toru.

Kongsikan artikel ini