Pecah Masuk Rumah Bekas Awek, Polis Jumpa Lelaki 26 Tahun Bengkok Sembunyi Bawah Katil

Polis menahan seorang lelaki yang memecah masuk ke rumah bekas teman wanitanya tanpa izin dan bersembunyi di bawah katilnya.

Balai Polis Seocho di Seoul berkata pada 22 Jun lalu bahawa ia menahan seorang lelaki berusia 26 tahun, yang dikenal pasti hanya oleh Nama Keluarganya Park di sebuah pejabat di Seocho-gu pada 20 Jun lalu.

Foto hiasan PEXELS

Bekas teman wanita Park melaporkan kepada polis pada pukul 6:18 petang pada 20 Jun bahawa bekas teman lelakinya itu memecah masuk ke rumahnya tanpa kebenaran.

Polis mencari lelaki itu di tingkap dan tandas, tetapi tidak dapat mencarinya pada mulanya. Bagaimanapun, berdasarkan asap tebal di dalam rumah, polis menilai bahawa Park masih berada di dalam rumah itu.


Kemudian, Park ditemui dalam keadaan bengkok di bawah katil dan diserahkan oleh polis. Menurut siasatan, Park dilaporkan membuka pintu rumah itu melalui pintu utama. Dia juga telah disahkan bahawa memecah masuk ke rumah bekas teman wanitanya lebih daripada 10 kali sebelum ini.

Selain itu, Park dilaporkan dikehendaki oleh Agensi Polis Metropolitan Gwangju untuk kes penipuan. Polis menyiasat Park dan menyerahkannya kepada Agensi Polis Metropolitan Gwangju.

Kongsikan artikel ini