Peluang Ceburi Niaga Bio Teknologi Korea ! Penganjuran BIO KOREA Tetap Diteruskan Bagi Pupuk Komunikasi Bidang Saintifik

Sejak ditubuhkan pada 2006, BIO KOREA yang dilancarkan untuk membuka platform baru dalam bidang perniagaan Bio teknologi untuk syarikat Bio antarabangsa tetap dijalankan. Malah, BIO KOREA yang sememangnya konvensyen antarabangsa yang terbesar dalam bidang bio teknologi dan industri kesihatan di Asia bakal di anjurkan secara atas talian selama 13 hari.

Acara global ini memupuk komunikasi di kalangan penyelidik dan pengamal yang bekerja dalam pelbagai bidang saintifik dengan kepentingan bersama dalam meningkatkan industri bio-kesihatan.

Ia menyediakan peluang yang sempurna untuk syarikat dan pakar berkaitan untuk mengetahui trend yang paling terkini dan memenuhi syarikat yang berkembang pesat melalui pameran, forum perniagaan (rakan kongsi), dan persidangan.

Bermula dari 9 Jun hingga 21 Jun 2021, anda boleh mengikuti persidangan ini secara atas talian di www.biokorea.org. Manakala program yang dianjurkan oleh Institut Pembangunan Industri Kesihatan Korea (KHIDI), Chungcheongbuk-do bersama Jawatankuasa Penganjur BIO KOREA turut dilaksanakan secara bersemuka di COEX, Seoul bermula 9 Jun sehingga 11 Jun 2021.

Program ini mendapat penajaan dari Kementerian Kesihatan dan Kebajikan yang meliputi Persidangan, Forum Perniagaan (Rakan Kongsi, Pembentangan Syarikat), Pameran, Festival Pelaburan, dan Pameran Kerja.Untuk mendapatkan maklumat lanjut dan menyertai persidangan ini, anda bolehlah terus ke laman sosial media penganjur yang berikut.


Homepage: www.biokorea.org

YouTube: www.youtube.com/channelBIOKOREA

Facebook: BIO KOREA

Kakao Channel: http://pf.kakao.com/_bBMPC

Twitter : https://twitter.com/BIOKOREA

Linked-In : www.linkedin.com/in/biokorea2020

Kongsikan artikel ini