Perangai Gila! Warganet Sokong Blind Date Dalam Tab Mandi, Cetus Idea Yang Baru Untuk Pasangan Bercinta

Video Blind Date berjudul Bathtub yang dimuat naik di saluran Youtube Love Sonic meraih perhatian mengejutkan dari netizen Korea. Video tersebut menampilkan pertemuan kali pertama seorang lelaki dan wanita untuk berjanji temu dalam tab mandi. Reaksi pertama mereka mengenalkan diri dalam suasana malu .


Bagaimanapun, selepas berborak agak lama, mereka menunjukkan hubungan semakin intim. Pihak produksi memberikan tugasan pasangan intim kepada mereka. Pada awalnya agak sukar untuk mereka bergaya tetapi lama kelamaan mereka menjadi semulajadi dan ada kalanya melebihi batas.  Sebaik saja tamat melakukan misi tugasan, wanita tersebut mengatakan bibir lelaki itu sangat lembut.


Netizen yang menonton video tersebut memberikan reaksi bahawa ini adalah Blind Date yang lain dari lain dan satu idea yang bagus. Ini kerana, mereka menganggap persaan ini belum pernah dirasakan.


Malah, ada juga yang meminta pihak produser untuk menerbitkan lebih banyak video seumpama ini. Pun begitu, ada juga yang kelihatan risau melihatkan perilaku tangan lelaki tersebut dalam video berkenaan. Lebih panas lagi, kemungkinan lelaki itu tidak dapat menahan godaan dan terangsang.
Kongsikan artikel ini