Lelaki Kena Tahu, Pakar Dedah Majoriti Wanita Guna 4 Cara Ini Untuk Nikmati Momen Diranjang!

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Penyelidikan baru menunjukkan bahawa kebanyakan wanita menggunakan empat teknik khusus untuk menikmati seks implantasi faraj. Sebuah laman web pendidikan seks, mengeluarkan kaji selidik lebih yang melibatkan 3,000 wanita berusia 18 hingga 93 tahun di seluruh Amerika Syarikat. Wanita menjawab dengan cara apa mereka menambahkan kesenangan untuk seks. Seks dalam soalan yang memberi tumpuan kepada sisipan faraj, dan kebanyakan responden adalah heteroseksual.

Foto hiasan ANDROMEDA

Seorang wanita adalah seorang wanita yang aktif yang bergerak untuk kesenangan. Para penyelidik berkata penemuan di atas bukan maklumat baru. Walau bagaimanapun, dengan menyatakan dengan jelas dan memberikan maklumat mengenai teknologi ini yang sering digunakan oleh wanita, wanita akan dapat berkomunikasi dengan lebih baik apa yang mereka mahu semasa seks. Berdasarkan maklumat ini, lebih ramai wanita dapat memahami dan meneroka keseronokan seksual.

Foto hiasan ANDROMEDA

Pendekatan saintifik terhadap kesihatan seks dan wanita banyak menyumbang kepada kesejahteraan sosial dan emosi wanita. Kajian menunjukkan bahawa keseronokan seksual yang hebat menjadikan wanita lebih bahagia dan mengurangkan kemurungan, tekanan dan kebimbangan,” kata penulis kajian itu.

“Sangat penting bagi jurnal untuk menerbitkan penyelidikan seperti ini. “Adalah penting untuk membina asas akademik melalui penyelidikan sedemikian,” kata Julia Robinson, editor kanan Floss One, yang menerbitkan kajian itu. Masih terdapat kekurangan data penyelidikan mengenai kesihatan wanita dan keseronokan seksual.

Foto hiasan ANDROMEDA


Ahli psikologi dan ahli terapi seks Kate Ballisteri berkata dalam temu bual dengan media.  “Seperti yang dikatakan oleh kajian itu, wanita adalah makhluk aktif yang bergerak untuk keseronokan mereka sendiri. Dan saya mempunyai kemahiran untuk mendapatkan keseronokan seperti itu dan saya merasakannya “

Foto hiasan ANDROMEDA


Sebelum ini, wanita dikenali sebagai pasif ketika melakukan hubungan seks. Walau bagaimanapun, kini boleh dikatakan bahawa wanita berasa gembira dengan menggerakkan badan mereka dengan niat tertentu. Wanita tidak pernah pasif. Anda boleh menggunakan badan anda untuk mengawal keadaan yang anda mahu.

Penyelidik telah menggunakan empat teknik: pelarasan sudut, sentuhan inlet vagina, sisipan dan mengetatkan serta kitaran rangsangan clitoris.Berikut adalah empat penjelasan empat teknik yang dimaksudkan pakar selidik.

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kongsikan artikel ini