Doktor Bangsa Korea Minta Cerai Selepas Ketahui Isterinya (Bekas Miss USA) Pelacur Kelas Bangsawan!

Seorang pakar bedah tulang belakang terkenal di New York berdarah kacukan Korea dan Amerika telah memfailkan pembatalan perkahwinan mengatakan isterinya dari “Miss USA” telah membuat wang dengan menjadi pelacur golongan atasan, dan kedua-duanya cepat bersetuju untuk bercerai.

The New York Post melaporkan pada ke 26 Julai 2021 (waktu tempatan) bahawa Han Jo Kim (41), salah seorang pakar bedah tulang belakang di New York, dan isterinya Regina Turner (32), bekas MISS USA, bersetuju untuk bercerai.

Pasangan ini setuju bercerai

Perceraian mengejut itu berlaku selepas Kim menyerahkan dokumen dengan mempunyai 294 halaman kepada mahkamah yang mendakwa bahawa isterinya Turner telah hidup secara rahsia sebagai pelacur untuk lelaki kaya.

Kim mendakwa bahawa isterinya Turner telah menerima USD 675,030 sebagai pelacur sejak 2015.

Menurut dokumen yang diserahkan kepada mahkamah, Kim memfailkan tuntutan mahkamah pada Disember tahun lepas selepas mendapati mesej teks yang tidak sesuai daripada lelaki lain pada komputernya. Kim mendakwa dalam dokumen itu bahawa Turner telah memperoleh wang daripada pelacuran sejak sebelum 27 November 2015, apabila mereka berkahwin, dan meneruskan pelacuran selepas berkahwin.

Ikatan berakhir

Dokumen-dokumen yang diserahkan kepada mahkamah juga termasuk rekod kewangan Turner’s, termasuk $ 675,030 tunai dari 2015 hingga baru-baru ini, dan sejumlah besar wang itu datang dari eksekutif di syarikat hartanah New Energy dan pereka di sebuah syarikat yang berpangkalan di Britain.


Dokumen itu berkata, “Tidak dapat dibayangkan bahawa defendan melakukan pelacuran semasa perkahwinannya, walaupun plaintif (Kim) membawa sejumlah besar wang kepada defendan (Turner) sebagai pakar bedah tulang belakang dan sangat murah hati.”

Kim mendakwa dalam dokumen bahawa Turner, yang dipilih Miss Connecticut Amerika Syarikat pada tahun 2011, berbohong bahawa dia “membangunkan aplikasi dengan sokongan daripada pelabur kaya” ketika beliau berpacaran dengan Kim.

Apabila Kim bertanya Turner bagaimana untuk menyara hidup semasa aplikasi masih dalam peringkat pembangunan, Turner dilaporkan memberitahu dia mewarisi harta neneknya berjumlah USD 500,000.

Dalam pada itu, Kim turut menyarankan agar Turner memalsukan latar belakang pendidikannya apabila menyertai Miss USA. Turner berkata beliau lepasan pelajar dalam bidang kimia di University of Connecticut selama tiga tahun, tetapi menurut dokumen yang diserahkan kepada mahkamah, Turner tidak lulus dari sekolah menengah.

Kongsikan artikel ini