Menyamar Jadi Doktor Universiti Terkemuka Bertujuan Berasrama Lebih 20 Wanita!

Seorang lelaki usia lingkungan 300an telah didakwa menyamar menjadi doktor dari sebuah hospital universiti popular di Seoul dengan berasrama dengan lebih 20 orang wanita. Dia telah ditangkap dan dihantar menjalani siasatan mahkamah sejak Jun lalu.

Balai Polis Seodaemun di Seoul mengumumkan pada 14 Oktober bahawa ia telah menghantar doktor palsu kepada pihak pendakwaan pada bulan Jun atas tuduhan pemalsuan dokumen peribadi, menjalankan dokumen peribadi palsu, pemalsuan dokumen rasmi, dan menjalankan dokumen rasmi palsu.

Foto hiasan wild body

Lelaki tersebut dituduh melakukannya terhadap 20 wanita dengan menggunakan dokumen pengenalan diri dan lesen doktor di sebuah hospital universiti terkenal di Seoul, yang dipalsukan dari April 2019 hingga April tahun ini.

Dilaporkan bahawa doktor palsu ini memalsukan dan mengemukakan dokumen pengenalan diri doktor, lesen, dan sijil hubungan perkahwinan apabila mendaftar untuk keahlian dalam aplikasi pembrokeran perkahwinan.

Foto hiasan wild body


Terdapat laporan bahawa lelaki ini telah berhubung dengan beratus-ratus wanita yang terdiri daripada  akauntan cukai, jururawat, dan guru pusat penjagaan harian. Malah, dia telah menerima gambar badan dari wanita dan menyimpannya di telefon bimbitnya, tetapi seorang pegawai polis berkata, “Saya tidak dapat mengesahkannya lagi.”

Kongsikan artikel ini