Dibogelkan Peminat Gersang, 10 Foto Bogel Artis KPOP Lelaki Terbanyak Dilaman Lucah

Prev1 of 11
Use your ← → (arrow) keys to browse

Selain dikenali dengan semangat sokongan yang tidak berbelah bagi, banyak peminat KPOP juga berbakat besar dalam bidang seni ilustrasi. Oleh kerana itu, wujudlah pelbagai jenis fan art KPOP yang melibatkan artis KPOP terutama bintang lelaki.

Selain illustrasi, peminat tegar ini juga sangat mahir dalam Teknik super impose foto artis kesukaan mereka. Ternyata bakat mereka di luar jangkaan. Malah, ada juga bakat-bakat ini bertemu tuah apabila disunting syarikat artis Korea untuk melukis rekaan poster dan kulit album artis kegemaran mereka.

Disebalik kreatif ini, ada juga peminat yang nakal telah menyalah gunakan bakat tersebut dengan membogelkan foto-foto artis kesukaan mereka. Selain membogelkan foto Nampak seakan realiti, imaginasi mereka melampaui batas. Lebih teruk lagi, banyak foto yang disunting tersebut telah dijual dan dipamerkan dalam banyak laman web lucah.

Ini bukanlah gambar sebenar.

Dari perbuatan negatif ini, ada juga bintang KPOP dituduh melakukannya padahal mereka langsung tidak pernah bergambar sedemikian rupa. Apatah lagi, ada juga yang langsung tidak pernah memakai pakaian seksi.

Melihat dari bukti-bukti tersebut, banyak artis KPOP lelaki menjadi mangsa dan kebanyakan mereka jenis yang jarang atau langsung tidak pernah bergambar tanpa baju. Berikut adalah 10 artis KPOP lelaki yang paling banyak gambar bogel mereka dipamerkan dalam laman lucah. Jangan terkejut kerana ada artis-artis ini sememangnya imej sangat bersih.

Prev1 of 11
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kongsikan artikel ini