Mencari Cinta Baru, Aktor Han Jung Soo Jawab Isu Dating 4000 Wanita Selepas Kembali Aktif!

Saya mahu mencari cinta baru, itulah luahan rasa aktor Han Jung Soo. Aktor ini dilaporkan akan kembali ke kaca TV dengan muncul dalam program hiburan berjudul Leader’s Love.

Mengakui terhadap situasi yang memberlaku terhadap dirinya, Jung Soo mendapat perhatian ramai apabila dia menjawab tentang dirinya dikelilingi ramai wanita.

Sebelum ini, aktor senior ini telah digemparkan dengan desas-desus mengatakan telah bermain cinta dengan 4,000 Wanita. Apakah reaksinya?

Ketika siding media Leader’s Love yang berlangsung pada 28 Jun 2021, dia menegaskan bahawa kedatangannya disini adalah untuk mencari cinta baru. Dia juga menjelaskan tentang berita mengatakan dia telah berpacaran dengan 4000 wanita.

“Saya ni bukanlah seorang yang pandai dalam bab matematik. Walaupun saya bertemu dengan seorang wanita seminggu, ia adalah 52 minggu dalam setahun, jadi 52 orang dalam 10 tahun, 520 orang dalam 10 tahun,” katanya.

FOTO TERKINI- Instagram Jung Soo

Dalam erti kata lain, secara pengiraan fizikal sudah menunjukkan logik bahawa gosip itu tidak benar.

Aktor itu turut memberitahu dia sudah pun tidak menjalinkan hubungan dengan sesiapa pun sejak empat tahun yang lalu.

“Saya sendiri dah terlupa dengan hubungan cinta sebelum ini. Saya tidak ingat bagaimana saya temu janji,” ujarnya yang berjanji akan melakukan yang terbaik untuk Leader’s Love.

Walau bagaimanapun, Han Jung-so menunjukkan tanda-tanda lemah kerana ahli-ahli pelakon lain begitu tenang tentang  dia seolah-olah tidak mempunyai apa-apa senjata khas.

“Saya gelak besar sewaktu rakaman program. Saya rasa, saya banyak berasa simpati dan terhibur kerana dapat melihat karakter lucu,” tambahnya lagi.

Foto sewaktu muda- Instagram Han

Leader’s Love adalah kisah  lima lelaki berjaya dan berpacaran dengan wanita yang diberikan hanya 200 minit saja. Ia merupakan program hiburan sulung IHQ dengan menampilkan pengacara popular seperti Park Myung Soo dan Kim Gura. Ramai memberikan harapan yang tinggi terhadap program ini.

Han Jung-so adalah seorang penyanyi dan pelakon yang lulusan dari jabatan filem Seoul National University of Arts dan mulakan karier pada 1996 dalam kumpulan duo lelaki Demix.

Beliau memulakan kerjayanya sebagai pelakon dengan filem “Tube” pada tahun 2003, tetapi filem pertama yang menarik perhatian adalah “Sunflower.”

Han Jung-so memainkan watak penjahat dalam “Sunflower” Dia juga memainkan peranan Choi Jang-gun dalam drama “Chuno,” dengan imej berjambang dan lakonannya sangat menonjol.

Beliau baru-baru ini mempamerkan fizikal luar biasanya di akaun Instagram peribadinya.

Dia mempamerkan wajahnya yang kacak dengan wajah yang berbeza berkilat, walaupun dia tidak mempunyai solek lain.

Kongsikan artikel ini