Teman Wanita Hilang Dara Selepas Kunjungi Rumah Urut Korea!

 

Kejadian yang menakutkan berlaku di Ansan, Wilayah Gyeonggi, Wilayah Gyeonggi. Seorang wanita diserang secara seksual di rumah urut.

 

Agensi Berita Yonhap melaporkan pada 11hb April bahawa Balai Polis Ansan di Wilayah Gyeonggi telah menahan seorang lelaki berusia 20-an atas tuduhan menculik dan berpantang.

 

Media melaporkan bahawa A dituduh memanggil B, pemilik kedai urut, sekitar jam 11:50 malam. Pada hari sebelumnya, dia telah menyeretnya ke dalam kereta selama kira-kira tiga jam dan menyerangnya beberapa kali dengan alat tumpul.

Foto Hiasan AAVEC STUDIO

Polis dihantar ke tempat kejadian sekitar jam 2:55 pagi hari itu setelah menerima laporan dari B bahawa dia telah diculik dan diserang, dan ditangkap A sebagai pesalah semasa. Tiga rakan sejenayah A telah melarikan diri dari tempat kejadian.

 

Dalam siasatan polis, A berkata teman wanitanya diserang secara seksual oleh B di rumah urut B dan melakukan jenayah itu. Teman wanita A juga membuat kenyataan kepada polis dengan kandungan yang sama. Oleh itu, polis mendakwa B atas tuduhan serangan seksual.

 

Tanpa diduga, nampaknya tidak biasa bagi rumah urut untuk menyerang wanita secara seksual yang merupakan pelanggan di rumah urut.

Terdahulu pada tahun 2019, Mahkamah Agung mengesahkan mahkamah rendah yang menjatuhkan hukuman penjara lima tahun kepada seorang doktor urut lelaki berusia 50-an, yang dituduh melakukan serangan seksual secara tiba-tiba (rogol, dll.) semasa berpura-pura mengurut tetamu.

 

Kim mengurut seluruh badan mangsa. Dia melakukan jenayah itu selepas melepaskan bahagian bawah mangsa dalam sekelip mata, berkata, “Inilah yang perlu anda lakukan untuk merehatkan otot di pinggang dengan betul.”

Kongsikan artikel ini