Peminat Terkedu Ikon LGBT Korea, Hong Seok Cheon Ada Hubungan Dengan Aktor, Yoo Yeon Seok!

Baru-baru ini, selebriti homoseksual Korea, Hong Seok Cheon melakasanakan pengakuan besar dengan mendedahkan hubungannya dengan aktor kacak Yoo Yeon Seok. Pengumuman tersebut telah didedahkan Seok Cheon dengan mengatakan dia dan Yeon Seok sangat akrab sebagai teman.

Nama kembali jadi sebutan

Pendedahan tersebut telah didedahkan pengusaha restoran ini pada 7 Julai 2021 di laman instagram dengan mesej yang tertulis…

FOTO Dari Instagram Hong Seok Cheon Yang mencetuskan tanda tanya


“Happy lunch. #Wise doctor’s life #Yoo Yeon-seok, who is always happy to see you. Many people say they live to watch this drama these days. #Please love Wise doctor’s life.”

Malah, foto berkenaan menunjukan kemesraan kedua figura ini dengan tenaga yang menyinar seperti biasa. Yeon Seok juga kelihatan amat mesra dengan penampilan Dandy.

Penampilan dalam drama Hospital Playlist 2


Yeon Seok juga tidak lokek dan malu menonjolkan wajahnya tanpa solekan dengan mendedahkan imej maskulin. Ternyata, foto berkenaan memberikan impak luar biasa sehingga ramai memberikan komen sokongan terhadap mereka.

Hong kembali aktif di kaca TV


Menariknya, ramai menyatakan drama Hospital Playlist sangat seronok ditonton.  Sementara itu, Yeon Seok sekarang ini baru saja tampil dengan drama terbaru di TVN iaitu Hospital Playlist Musim kedua. Hong Seok Cheon pula terpasak menutup restorannya di Itaewon kerana COVID-19 dan aktif sebagai selebriti dengan muncul dalam banyak program di Korea.


Kongsikan artikel ini