Isteri Tawar Suami Tidur Bogel Dengan Kawan Lelaki Kacak! Kasihan Rupa-Rupanya Suami dia…

Pasangan youtuber Korea, Jeong Seung Woo dan Park Hyung Min sangat terkenal menerusi video prank dan kelakar. Malah, banyak video yang dimuat naik di saluran youtbe Foksowagen menjadi bualan ramai.

Pada 15 Jun 2021, Seung Woo telah merakam satu video prank untuk mengenakan pasangan iaitu Park Hyung Min. Menerusi video berjudul  (prank) I thought it was my wife who hugged me in bed and touched me. What if it was someone else?

Pasangan suami isteri.

Seung Woo telah bersubahat dengan isteri Hyung Min untuk mengenakannya. Untuk video berkenaan, Seung Woo telah belanja wine untuk Hyung Min merasai hidupan romantis sebagai suami isteri.

Menerusi video tersebut, Hyung Min ternyata gembira dapat mealami malam indah dengan minum wine mahal hadiah dari sahabatnya. Walaubagaimanapun, dia tidak tahu, ia adalah rancangan isterinya.

Suaminya langsung tidak tahu


Isterinya telah berpura-pura mandi dan keluar dari mandi dalam keadaan bogel. Dalam waktu yang sama, isterinya memaksa Hyung Min memakai penutup mata. Oleh kerana sayangkan isterinya, Hyung Min turutkan kata-kata isterinya itu.

Isteri Hyung Min berpura-pura menggoda suaminya itu dengan meraba badan suaminya yang tidak berpakaian di atas katil. Hyung Min merasa teruja dan merasakan isterinya yang meraba dirinya.

Suaminya yang tidur


Padalah orang yang meraba dia adalah kawannya iaitu Seung Woo. Babak tersebut bertambah kelakar dan mengejutkan apabila Hyung Min setuju tidur bersama Seung Woo yang disangkan isterinya.

Namun, dalam keseronokan dibuai keindahan bersama isteri, Hyung Min terkejut dan menjerit seperti kena sampuk selepas ketahui orang yang memeluknya itu adalah Seung Woo.


Malah, Hyung Min langsung tidak perasan ia adalah rancangan isteri dan kawannya itu walaupun dia kerap mengenakan orang lain. Apakah yang berlaku sebenarnya? Apakah penghujung prank ini? Anda boleh saksikan sendiri video tersebut.

Kongsikan artikel ini