X-Ray Apam Palsu Tular, Winter Padam Video Payudara Asli & Hijrah ke….

Ketinggian dan bentuk badan volume yang dimilikinya mendorong ramai lelaki teruja dan terangkat. Tidak dapat dinafikan, sebelum ini dia pernah kantoi melakukan pembedahan plastik di bahagian payudara.

Atas dasar itu, sewaktu Winter yang popular sebagai BJ di Afreeca TV menerima lonjakan penonton luar biasa di ruangan peribadinya. Dia mula mendapat perhatian apabila bentuk dan saiz payudara yang dimiliki tidak natural.

Sebelum heboh kisah ini, wanita seksi ini pernah menunjukkan di saluaran Youtubenya bahawa dia telah pergi melawat pakar bedah ortopedik untuk menjalani rawatan. Dalam video berkenaan dengan memakai pakaian pesakit yang sedang dirawat, Winter menyatakan bahawa dia ke hospital kerana dadanya sakit hingga ke paras pinggang.

“Ada mitos mengatakan saya mendapat rawatan untuk tambah tinggi. Sebenarnya, saya cuba menyelesaikan persoalan berkaitan ketinggian dan postur tubuh saya,” ujar Winter.

Bagi mendapatkan kondisi tepat terhadap badannya, pertama sekali Winter telah pergi ke X-Ray studio untuk melakukan pemeriksaan. Bagaimanapun, sepanjang proses tersebut, secara tidak diduga Winter kurang puas hati dengan keputusan itu.


Menerusi keputusan X-ray di bahagian dadanya, keadaan dadanya masih lagi kukuh yang mana ia tidak menunjukkan sebarang simptom atau protes terhadap fizikalnya.  

Oleh itu, Winter menerima komen sebagai Nature Pelik divideo berkenaan. Pun begitu, dia berbangga kerana mempunyai bentuk badan yang glamor. Lebih menarik, dalam video berkenaan turut memaparkan keputusan X-ray Winter tanpa dan dengan payudara palsu.

Pelbagai reaksi diberikan warganet terhadap video dan tindakan Winter. Bagaimanapun, Winter didapati telah memadamkan video youtubenya yang mendedahkan saiz payudara yang original. Tindakan ini diambil kerana dia mengambil keputusan untuk fokus di Afreeca TV.

Kongsikan artikel ini