Pakar Sahkan Kemaluan lelaki Ada 5 Jenis, Kaedah Hubungan Kelamin Terbaik Ikut Bentuk Alat Sulit!

Prev1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Masalah seks sering menghantui lelaki Korea tatkala satu kajian yang tular di dunia mengenai saiz kemaluan lelaki asal Korea yang dikategorikan antara yang paling kecil di dunia. Menyedari hakikat itu, pakar sakit tuan dari pelbagai negara telah berkongsi hakikat sebenar emosi lelaki terhadap saiz alat sulit.

Oleh itu, pakar telah mendedahkan bahawa kemaluan lelaki mempunyai lima jenis. Malah, terdapat cara seks yang lebih baik untuk setiap bentuk kemaluan. Setiap kemaluan lelaki di dunia berbeza-beza dalam bentuk. Walau bagaimanapun, sesetengah lelaki hilang keyakinan terhadap seks kerana saiz kemaluan berbeza. Malah masalah psikologi boleh timbul.

Foto hiasan dari Wildbody Korea


“Melihat bukan segala-galanya. Biasanya terdapat kemaluan lelaki yang kelihatan lebih kecil, yang jauh lebih besar jika anda mempunyai ereksi, sementara biasanya terdapat alat kelamin besar yang tidak mendapat lebih besar jika anda mempunyai ereksi,” kata pakar psikologi dan seks, Ruth Gonzales.

Menurut laporan media kesihatan, terdapat beberapa kriteria untuk mengklasifikasikan pelbagai jenis kemaluan lelaki, termasuk panjang, ketebalan, kelengkungan. Selain itu, kata Gonzales, ‘bentuk’ juga penting. Kemaluan lelaki tertentu bukan penentu ia tidak baik atau sebaliknya. Walau bagaimanapun, posisi seks yang baik bergantung kepada bentuk kemaluan.

“Semua kemaluan lelaki, tanpa mengira saiz atau bentuk, tidak mengganggu pertukaran keseronokan,” kata Nayara Malnero, pakar seks di blog Sex Perimentando.

Kemaluan lelaki biasanya dibahagikan kepada lima jenis iaitu pensel, pisang, cendawan, kon, dan lengkung. Pakar menasihatkan bahawa bentuk tidak penting, tetapi cuba kaedah seks yang sesuai dengan bentuk setiap kemaluan.

Prev1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kongsikan artikel ini