Nak Jadi Raja Lawak Atau Model? Joshua Ada Kekuatan Paling Power Yang Peserta Lain Tiada!

Tidak dapat dinafikan, pencarian Altitude World Supermodel Malaysia 21/22 tambah ceria dengan personaliti yang dimiliki oleh MUSE 7, Joshua yang berketinggian 190 sm. Pun begitu, juru foto fesyen Izzue Malique kesan sesuatu yang luar biasa terhadap Joshua. Walaupun ia nampak bagus, tetapi ia bakal memudaratkan diri Joshua dalam bidang peragaan jika tidak diperbaiki dari sekarang.

“Kekuatan dia adalah ketinggian dia. Selain itu, keyakinan Joshua juga amat luar biasa. Namun, masalah utama yang perlu dia perbaiki segera adalah cara pose dan ekspresi wajahnya tatkala berdepan dengan kamera.


“Selain itu, badan atau fizikal dia kena banyak perbaiki. Silap langkah dia nampak seperti badang dan tidak setinggi yang disangka. Dia mempunyai personaliti yang lucu dan suka berjenaka.

“Sense of humour yang dimilikinya juga satu kelebihan tetapi dia kena pandai kawan bila masa dan ketika kena lebih profesional,” kata Izzue.

Walaupun berpengalaman dalam pertandingan pagent dan meraih anugerah populariti, Joshua masih lagi cetek dalam ilmu peragaan dan menunjukan minat mendalam dalam AWSM. Jika anda rasa dia layak wakil Malaysia, undi dia di sini.

Kongsikan artikel ini