Jijiknya, Kedai Kari Popular Pecat Pekerja Sambilan Letak Bulu Kemaluan Dalam Hidangan Nasi Kari!

Pekerja sambilan yang meletakkan tangannya di seluarnya dan menarik keluar rahsia “bulu badan” serta meletakkannya di atas makanan tular.

Video pekerja sambilan yang bekerja untuk francais kari Jepun yang terkenal telah meletakkan rambut kemaluannya dalam nasi kari telah tular di Internet.

Foto dari video tular

Menurut video yang dimuat naik di Twitter dan YouTube, baru-baru in,  pekerja sambilan dari jenama rantaian kari “CoCo Ichibangya” meletakkan tangan kirinya dalam seluar pendek kuning. Apabila jurugambar bertanya apa yang dia lakukan, pekerja tersebut menarik rambutnya keluar dari seluarnya dan meletakkannya di atas kari.

Pekerja sambilan telah membuat mimik muka dengan berkata, “Rempah ditaburkan,” dan kemudian bau “Rempah” dan tarian. Kamera tertumpu cahaya pada nasi kari dengan bulu hitam.

Foto hiasan PEXELS

Ketika video itu dimuat naik di Internet, CoCo Ichibangya telah memecat pekerja itu tanpa  dipersoalkan. Walau bagaimanapun, ia menjadi tamparan besar kepada imej kedai itu.

Video yang dipersoalkan itu telah dimuat naik ke akaun Instagram peribadi dan kemudian di kicau oleh seseorang dan tersebar dengan pantas. CoCo Ichibangya berkata ia akan mengambil tindakan undang-undang terhadap mereka yang menyiarkan video itu.

https://www.youtube.com/watch?v=fzCgxSVkyTwKongsikan artikel ini