Kenapa Kim Ji Won Tak Boleh Renggang Dengan Minyak Wangi & MP3 ?

Peminat K-drama, korang kena bersedia! Kim Ji Won, pelakon sensasi yang kini tengah popular gila dengan drama terbaru dia, “The Queen of Tears,” baru je kongsi momen-momen menarik di set dengan Kim Soo Hyun. Kimia antara diorang sangat luar biasa sampai peminat dah mula spekulasi tentang potensi cinta sebenar di luar set!

Pada 12 Jun, saluran VOGUE KOREA muat naik video bertajuk “Pendedahan Kerjaya Pertama Kim Ji Won! Adegan Paling Menggembirakan dalam ‘The Queen of Tears’?” Dalam video tu, Kim Ji Won cerita tentang gaya perjalanan dia dan beberapa barang peribadi yang dia suka bawa.

Kim Ji Won kata, “Saya tak suka rancang banyak bila travel. Saya bawa info minimum je tapi akhirnya kemas banyak barang.” Dia juga kongsi barang-barang travel penting dia, termasuk cermin mata hitam kegemaran yang dia guna untuk lindungi mata dan masa tak makeup.

Part yang paling menarik, Kim Ji Won tunjuk MP3 nostalgia dia yang penuh dengan ribuan lagu. “Saya jumpa ni masa kemas barang. Ini benda yang saya guna masa muda dulu bila travel ke luar negara,” katanya sambil ketawa.

Dia juga cerita pasal habit bawa minyak wangi berbeza untuk setiap destinasi. “Bau-bauan tu buat saya ingat balik kenangan kat tempat-tempat yang saya pergi,” jelasnya, tambah sentuhan sentimental.

Adegan Paling Menggembirakan dalam “The Queen of Tears”

Bila ditanya tentang momen paling menggembirakan dalam “The Queen of Tears,” Kim Ji Won sebut adegan kat Istana Sanssouci. “Ia adegan di mana pasangan tu sedar yang mereka sangat merindui satu sama lain walaupun berjauhan. Ia kali pertama hubungan mereka berubah, dan memang sangat mengujakan,” katanya sambil mengenang adegan bermakna yang difilemkan di lokasi tenang dekat Berlin.

Kim Ji Won memang cerewet dalam kerjaya dia. Dia bawa penapis shower sendiri untuk elakkan masalah kulit disebabkan air yang berbeza masa penggambaran. “Kalau kulit saya breakout, memang boleh buat saya kecewa masa shooting, jadi saya selalu bawa penapis ni,” kongsinya.

Kongsikan artikel ini