Bila Diamati, Kryz Ni Boring Walau Body Mantap & Berpengalaman Wakil Malaysia!

Muse 1, Kryz Chan yang memberi reaksi menggerunkan dari semua peserta ternyata berjuang dalam Altitude World Supermodel Malaysia 21/22 (AWSM) menggunakan pengalamannya di pentas pagent dengan sebaik mungkin.

Walaupun mempunyai rupa paras dan sosok badan yang dikategorikan sempurna, Kryz yang mencabar dirinya dalam AWSM masih lagi banyak kekurangan.

Sewaktu sesi fotografi pengenalan bersama juru foto fesyen Izzue Malique, Kryz begitu selesa dan nampak menyerlah. Namun, apabila pihak profesional teliti dengan lebih dalam, masih banyak kekurangan.

Photo oleh Izzue Malique Photography


“Sedia maklum, Kryz memang berpengalaman. Pengalaman dia pernah mewakili Malaysia ke pentas dunia dan menjadi model banyak mengajar dia belajar menjadi lebih profesional.

“Namun, apabila diamati dan diteliti hasil gambar untuk Kryz. Dia masih kurang dalam ekspresi wajah, Wajahnya sama saja pada setiap gambar. Very boring. Bagaimanapun, atitude dan disiplin boleh membawa dia lebih berjaya di masa depan,” kata Izzue.

Photo oleh Izzue Malique Photography


Di sebalik pengalaman tersebut, Kryz juga pernah tular dan digelar model puting. Dia juga pernah disangka terlibat dengan banyak video lucah dan porno. Seandainya anda rasa dia berhak mewakili Malaysia dalam AWSM, anda boleh mengundinya di sini.

Kongsikan artikel ini