Larisnya ‘Choco Bar’ 13 Oppa Beruniform Sampai Gadis Korea Ghairah!

Obses memiliki otot perut atau istilah yang popular diguna pakai oleh peminat K-POP iaitu Choco Bar bukan saja tular di kalangan selebriti Korea. Malah, boleh dikatakan hampir separuh lelaki  di Korea Selatan yang dikenali ramai sebagai Oppa  berhempas pulas untuk mendapatkan otot perut demi mendapat bentuk badan yang menarik dan seksi.

 

Jadi, tidak hairanlah, ramai juga Oppa di Korea terutama sekali di bandar Seoul dan Busan menjadi popular dan digilai ramai wanita di laman sosial kerana memiliki tubuh badan yang seksi dan choco bar yang mengiurkan. Malah, sudah menjadi kebiasaan bagi wanita di Korea untuk bertanyakan soalan kepada lelaki di sana adakah dia memiliki otot perut atau pun tidak.

 

Sesungguhnya, lelaki Korea yang bertugas sebagai Askar, Polis, Doktor, Bomba dan Peguam menjadi sasaran wanita Korea kerana kebanyakkan mereka yang tergolong dalam lelaki beruniform ini sudah pasti mempunyai bentuk badan yang mampu membuat wanita histeria. Atas dasar itu juga, ada sebilangan lelaki beruniform ini popular dan mendapat tawaran hanya kerana choco bar yang seksi serta paras rupa yang kacak.

 

Istimewa untuk pembaca EH! KOREA BUZZ, kami senaraikan 13 lelaki Korea yang popular dan diminati wanita serta dicemburui ramai lelaki bukan kerana rupa paras yang kacak tetapi tubuh yang sangat seksi dan menarik. Jangan terkejut kerana ada juga ada diantara mereka pernah mewakili Korea kerana aset yang dimilikinya.

Prev1 of 13
Use your ← → (arrow) keys to browse

1. Nama: Kim Seung Sa
Pekerjaan: Tentera
Instagram: @roka_model_mj

Prev1 of 13
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kongsikan artikel ini