Kajian Aplikasi Mendapati Wanita Mahu Banyak Jiran Lelaki, Manakala Lelaki Mahu Jiran Wanita Untuk Digoda!

Siapakah rakan kejiranan yang semua orang mahu? Malah, apa jenis kawan yang anda perlukan di kawasan kejiranan anda?

Foto hiasan ZEST STUDIO

Aplikasi bukan Dating, telah menjalankan tinjauan kira-kira 16,000 lelaki dan wanita solo mengenai “Saya memerlukan rakan kejiranan seperti ini!Keputusannya, lelaki memilih wanita No. 1 (97%) sebagai jawapan kepada “jantina rakan kejiranan yang dimahukan” dan bertanya “Apa yang anda mahu lakukan paling banyak jika anda mempunyai rakan kejiranan?” mengikut urutan minuman (41%), menggoda dengan rakan (26%), melawat restoran tempatan (13%), berjalan (11%), dan kaunseling.

Dalam kes wanita, lelaki nombor satu (69%) dipilih sebagai “jantina rakan kejiranan yang saya mahukan?” dan peratusan wanita yang mahukan rakan seks yang sama adalah lebih tinggi daripada jumlah lelaki.

“Apa yang paling ingin anda lakukan apabila anda mempunyai rakan di kawasan kejiranan anda?” Keputusannya adalah minuman (25%), berjalan-jalan di kawasan kejiranan (22%), lawatan ke restoran tempatan (18%), fling (16%), senaman (11%), dan kaunseling mengenai kebimbangan anda (8%).

Bersama dengan jawapan mereka, mereka menyatakan pendapat menarik seperti “Berapa ramai orang yang mencari teman wanita yang berpura-pura menjadi kawan wanita,” “Saya mahu mempunyai kawan, sama ada lelaki atau perempuan, di kawasan kejiranan,” “Saya pergi ke restoran, bersenam, terlalu banyak yang perlu dilakukan,” dan “Ini impian saya untuk bersenam pada waktu malam.”

Data ini di kenal pasti dari aplikasi seperti FaceChat, perkhidmatan panggilan video yang diperkenalkan mengikut fasa Corona, VoiceChat, yang membolehkan panggilan tanpa nama, dan carian yang ideal untuk keadaan yang diinginkan.

Kongsikan artikel ini