Terus Dera Tanpa Hiraukan Hukuman, 2 Kanak-kanak Jadi Trauma Melihat Lelaki Dewasa!

Seorang lelaki berusia dalam 30-an yang diperintahkan menjauhkan diri daripada anak-anak seorang wanita ditangkap kerana melanggar perintah mahkamah.

JTBC secara eksklusif melaporkan bahawa lelaki itu melakukan penderaan kanak-kanak ditahan selepas melawat kanak-kanak dalam mabuk.

Menurut laporan, dia mendera seorang kanak-kanak perempuan berusia 5 tahun dan kanak-kanak berusia 2 tahun yang telah tinggal bersamanya selama berbulan-bulan, termasuk penderaan lisan dan serangan.

Tanpa pengetahuan ibu kanak-kanak itu, dia memukul kanak-kanak itu dengan penyangkut keluli atau ditolak keras dan tersungkur. Badan seorang kanak-kanak berusia 2 tahun menunjukkan tanda yang jelas daripada dipukul oleh lelaki itu.

Foto Hiasan X Frame

Akhirnya, wanita itu melaporkannya kepada polis dan memohon langkah sementara. Mahkamah mengeluarkan perintah penahanan untuk lelaki itu. Tetapi ancaman lelaki itu berterusan. Dia datang ke rumah wanita dua kali selepas minum.

Oleh itu, wanita mendakwa bahawa kanak-kanak  itu menunjukkan trauma kepada lelaki dewasa.

Wanita tersebut memanggil polis dengan smartwatch yang diberikan kepadanya apabila lelaki itu melawat lagi. Agensi Polis Metropolitan Seoul segera menahan lelaki terbabit dan menahannya.

Kongsikan artikel ini