Kantoi Teruk! Lucas NCT Dituduh Kaki Kikis Oleh Bekas Skandal Sampaikan…

Pendedahan Lucas, anggota kumpulan NCT, sedang tersebar luas di internet.

Baru-baru ini, pelbagai komuniti dalam talian dan media sosial seperti Twitter telah “dicemari” oleh Lucas. Terdapat pendedahan yang mengandungi Ia adalah kaki kikis lelaki’ dan akaun SNS yang mengandungi panggilan telefon yang mendakwa sebagai bukti untuk menyokongnya.

Pertama sekali, seorang gadis yang mengaku sebagai bekas teman wanita Lucas, berkata, “Pada mulanya, Lucas meluahkan perasaannya kepada saya dan mendapat nombornya, jadi kami mula dating.”

Sejak itu, gadis itu tiba-tiba berkata dia mengalami masa yang sukar kerana jadual Lucas dan berkata dia mahu berpisah tanpa sebarang perasaan sakit, jadi dia berkata, “Ini adalah permulaan masalah.”

Bekas teman wanita itu berkata, “Sehari selepas kami berpisah, Lucas berkata, ‘Saya rindukan awak, mari kita berkawan,’ jadi saya kata ya.

” Tetapi, dia datang ke hotel dan apartmen saya tinggal di setiap hari dia cuti dari jadual dan membuat saya membayar segalanya. Sudah tentu, ia adalah sama apabila kita dating. Dia bahkan meminta saya untuk membeli rokok. Pada hari saya tidak membelinya, saya berkata, “Kenapa kau tidak membelinya sendiri? Saya tahu anda akan membelinya,” jelas gadis itu.

Menjawab pertanyaan itu, Lucas berkata “Saya seorang selebriti, jadi saya tidak boleh pergi ke luar dan jika saya menggunakan kad, saya akan ditangkap oleh pengurus saya.”

“Di samping itu, saya terpaksa memenuhi setiap keperluannya kerana dia seorang pemilih, dan kadang-kadang saya terpaksa menghantar gambar hotel untuk membuat tempahan kerana dia mahu pergi ke sana. Saya memakainya pada mulanya kerana saya membeli banyak hadiah mewah, dan sekarang saya tidak mahu memberi anda rumah atau kereta, ” jelas wanita itu.

“Saya satu-satunya yang memahaminya, jadi saya bahkan tulang belakangnya. Setiap kali dia datang ke hotel, makan layanan kamar, dan tidur semua saya buat. Dari saat saya diperiksa, saya tidak menyentuh dan merasa tidak nyaman, dan saya mengambilnya untuk diberikan bahwa saya akan membayar dengan menggunakan duit saya sendiri tanpa dia mengucapkan terima kasih.”

“Kami bercinta beberapa kali selama bertahun-tahun, berpisah dan berulang kali, dan saya sangat cinta dengan dia, tetapi saya begitu letih. Dia berkata mari kita berpisah kerana dia sibuk, tetapi dia memberitahu saya begitu banyak perkara yang menyakitkan seperti “Saya tidak suka awak” dan “Jangan perlakukan saya seperti fan service” . Dia kata dia mempunyai kemurungan untuk seketika.

“Saya tidak pernah meminta sesiapa untuk mengambil gambar dengan saya semasa dating, termasuk kawan saya. Ini kerana saya tidak mahu keluarga saya terperangkap,” jelas gadis itu.

“Apabila saya pergi ke China baru-baru ini, saya terus berhubung dengannya seperti ini, dan dia meninggalkan Kakao Talk dan menukar nombornya pada keesokan harinya kerana dia rasa tidak selesa kira-kira sebulan yang lalu. Saya sepatutnya kekal sebagai peminat kerana saya dibuli sepanjang berada dalam hubungan dengannya.”

Selepas ini  tersebar, pengguna Internet berkata,

“Adakah anda membiarkan seorang wanita menghabiskan semua wangnya dan menyelesaikan keperluannya di hotel apabila dia memerlukannya?”

“Ia seolah-olah seperti hubungan yang hanya putus semasa dating.”

“Saya tidak fikir ia adalah sesuatu untuk mendedahkan. Ia hanya hujah sebelah pihak saja”

“Aku tidak tahu apa yang Lucas lakukan salah. Adakah dosa untuk bertemu dengan seorang wanita kerana dia lemah berfikir,”

“Saya tidak fikir ada bukti bahawa ia adalah gaslighting,”

“Saya rasa ada skandal besar. Jika ia benar, ia adalah satu masalah besar untuk menggunakannya walaupun anda tidak menyukainya.”

Sementara itu, Lucas adalah anggota NCT, artis naungan SM Entertainment.

Kongsikan artikel ini