Amaran Pakar Jangan Tuduh Lelaki Itu Homo Hanya Sebab Selera Tebuk Pintu Belakang!

Suatu hari lelaki lurus juga akan mengatakan mereka mahu seks dubur. Atau, anda akan mengatakan anda mahu bermain dubur. Tetapi mereka malu untuk mengatakannya kepada teman wanita atau isteri mereka. Ramai lelaki bimbang keinginan seks dubur adalah homoseksual.

Bagaimanapun, pakar terapi seks telah mengesahkan seks dubur tidak mempunyai orientasi seksual. Jadi anda perlu bertenang dan jangan mudah serkap jarang.

Sesetengah lelaki homo tidak pernah mempunyai atau tidak mahu seks dubur. Sesetengah lelaki mengatakan mereka mahu seks dubur dari pasangan mereka, tetapi pasangan wanita mungkin tidak begitu berminat.

FOTO HIASAN SERIAL MONSTER

Dalam hal ini, lelaki ini tidak lagi berbicara tentang keinginan ini. Ini kerana mereka bimbang bahawa wanita akan menganggapnya sebagai lelaki homoseksual atau tergolong dalam LGBT.

Malah, sebilangan wanita kadang-kadang takut bahawa pasangan lelaki mereka mungkin gay atas sebab keinginan ini. Dalam kes ini, wanita perlu tahu bahawa tidak ada orientasi seksual dalam aus.

Apabila mencabar wanita untuk melakukan seks dubur dengan rakan lelaki mereka (iaitu, cara wanita memakai ‘tali-on’ dengan zakar tiruan dan memasukkannya ke dalam pasangan lelaki mereka), mereka agak terkejut.

Banyak wanita mengatakan mereka tidak pernah begitu kering dalam hidup mereka bahwa mereka merasakan keinginan yang sangat dominan untuk menakluk. Dia mengatakan dia tidak pernah begitu bersemangat setelah mengalami pengalaman tersebut.

FOTO HIASAN SERIAL MONSTER

Pada masa yang sama, lelaki yang telah mengalaminya berkata buat kali pertama dalam kehidupan mereka bahawa mereka berasa tunduk dan terdedah dalam seks. Ia boleh menjadi pengalaman yang sangat positif untuk kedua-dua lelaki dan wanita.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang isu ini, anda boleh tonton video di bawah untuk maklumat lanjut.Kongsikan artikel ini