Kantoi Seks Dalam Bilik Dengan Jiran Sebelah Yang Juga Senior Universiti! Malunya Sampai…

Seorang pelajar wanita dari Korea yang menuntut di sebuah universiti telah kantoi membawa teman lelaki ke rumahnya dengan melakukan seks sehingga menganggu ketenteraman jiran sebelah.

Wanita tersebut yang baru saja menjalinkan hubungan cinta dengan kekasihnya itu telah mengeluarkan bunyi yang tidak enak didengari sewaktu melakukan seks sehingga jirannya tidak boleh tidur.

Gamabr hiasan


Atas dasar itu, jiran wanita itu yang merupakan seorang lelaki telah datang mengetuk pintu rumah wanita itu untuk memberikan amaran. Namun, apabila wanita itu membuka pintu, jiran yang datang mengadu itu sebenarnya adalah senior di universiti.

Mengakui kesilapan tersebut, wanita tersebut terkedu dan memberitahu inilah nasib apabila bercinta serta tinggal di bilik kecil saja. Malah, dia berasa sangat malu sehingga tidak dapat membayangkan cara untuk hadir ke kuliah nanti. Dia rasa mahu lari dari berjumpa dengan seniornya itu.

Gambar sekadar hiasan.


Memandangkan kisah ini dikongsi wanita tersebut di laman sosial, pelbagai reaksi netizen terhadap persoalan yang dibangkit wanita tersebut. Malah, ramai juga bersetuju dengannya yang mana mereka akan malu untuk berdepan mahupun bersemuka dengan seniornya itu.

Di samping itu, ada juga menegur wanita itu sehingga bertanya sebab mengeluarkan bunyi yang terlalu bising sewaktu menjalinkan hubungan kelamin. Bukannya ia bagus hanya didengari antara pasangan saja.


Kongsikan artikel ini