Menyanyi Untuk Fans Oversea, Park Min Young Bikin Hook Entertainment Mewah!

Pelakon Park Min-young, yang bernaung di bawah Hook Entertainment, baru saja menamatkan siri perjumpaan peminat di lima bandar Asia dengan jayanya.

Pada 12 Jun 2024, Hook Entertainment mengumumkan bahawa Park Min-young telah berjaya mengadakan perjumpaan peminat di Tokyo, Osaka, Bangkok, Manila, dan Taipei.

Park Min-young, yang membintangi drama tvN ‘Marry My Husband’, memegang watak Kang Ji-won, seorang wanita yang kembali ke masa lalu untuk mengubah nasibnya. Dengan penampilan yang memukau dan dedikasi tinggi, Park Min-young telah berjaya mencipta watak ikonik yang baru dan mendapat pujian hebat di dalam dan luar negara.

Untuk membalas cinta peminat luar negara, Park Min-young memulakan siri perjumpaan peminat pada 23 Mac di Tokyo, diikuti oleh Osaka pada 31 Mac, Bangkok pada 20 April, Manila pada 21 Mei, dan Taipei pada 2 Jun. Perjumpaan peminat ‘My Brand New Day’ ini adalah acara pertama dalam lima tahun, dan peminat membanjiri lapangan terbang untuk menyambut ketibaannya.

Perjumpaan peminat di Tokyo laris dijual sebaik saja tiket dibuka, sehingga tambahan persembahan di Osaka terpaksa diadakan. Park Min-young turut memberikan idea kreatif untuk setiap acara dan bersungguh-sungguh dalam persiapan. Dia menyediakan lagu-lagu khas untuk setiap bandar, seperti lagu Jepun di Tokyo, lagu Taiwan di Taipei, dan lagu pop di negara berbahasa Inggeris, yang sangat menggembirakan peminat. Persembahan lain termasuk lagu solo Jennie, ‘YOU&ME’, menampilkan kemahiran tarian yang hebat setaraf idola K-pop, membuatkan peminat bersorak gembira.

Untuk menunjukkan pelbagai sisi dirinya, Park Min-young menyediakan pelbagai gaya fesyen khas untuk setiap bandar, termasuk gaya Y2K, gaya pelakon wanita, dan gaya comel, menampilkan pesona yang berwarna-warni.

Selain itu, Park Min-young juga menjawab soalan peminat dengan jujur dan menyediakan hadiah khas yang dibuat sendiri. Dia membuat buku nota, fotokard, penanda buku, dan pen dengan gambar baru yang diambil khas untuk peminat, menunjukkan rasa terima kasihnya. Ketika peminat bersorak menyokongnya pada akhir perjumpaan, Park Min-young tidak dapat menahan air mata kegembiraannya. Perjumpaan peminat di lima bandar Asia ini berakhir dengan gemilang, dan pihak pengurusan turut berkongsi perasaan mereka.

Pihak Hook Entertainment berkata, “Park Min-young tidak dapat menyembunyikan keterujaannya untuk bertemu peminat dan membahagikan masa untuk menyediakan persembahan yang sempurna. Kami berterima kasih kepada peminat yang sentiasa menyokong Park Min-young. Dia akan terus membalas cinta peminat dengan lakonan yang tulus. Sokongan anda sangat dihargai.”

Sementara itu, Hook Entertainment terkenal sebagai agensi Lee Sun-hee dan Lee Seung-gi. Namun, Lee Seung-gi pernah mendedahkan bahawa dia tidak menerima bayaran yang sepatutnya selama 18 tahun daripada CEO agensi tersebut, Kwon Jin-young. Selepas menyuarakan ketidakpuasannya, dia akhirnya menerima sekitar 50 bilion won, yang akan disumbangkan sepenuhnya. Lee Seung-gi masih meneruskan pendedahan mengenai salah laku Hook Entertainment.

 

Kongsikan artikel ini